Politică

VIDEO | Campania electorală în stil cațavencian a lui Marian Oprișan în ședința Consiliului Județean Vrancea

Ziarul de Vrancea
29 aug 2020 5364 vizualizări

Așa cum Ziarul de Vrancea a anticipat în articolul Deocamdată doar hârtii care-i servesc lui Oprișan la campania electorală: Viitorul spital județean, proiectat să aibă 760 de paturi, baronul de Vrancea și-a făcut o deșănțată campanie electorală în ședința Consiliului Județean Vrancea de joi, 27 august 2020, când a fost prezentat studiul de prefezabilitate pentru viitorul spital județean, elaborat de o asociere de firme formată din Popaescu&Co. SRL – Studiosqm SRL – API Arhitekti DOO din Slovenia. 

Deși trebuie să recunoaștem că arată foarte bine, viitorul spital județean există doar pe hârtie, la nivelul de studiu de prefezabilitate și-i servește deocamdată doar baronului Marian Oprișan la campania electorală fiind probabil și gândit și planificat minuțios pentru a servi acestui scop. Va mai dura mult timp până când acest document, care conține 200 de pagini, va ajunge proiect tehnic cu finanțare asigurată și mult mai mult până când prima cazma va fi înfiptă în pământul viitorului șantier.

În cunoscutu-i stil cațavencian, Oprișan a precizat în ședința de joi a Consiliului Județean Vrancea următoarele referitor la modul în care are de gând să rezolve problema finanțării spitalului:

„Voi depune acest proiect privind construcţia unui nou spital judeţean în judeţul Vrancea, pentru finanţare din cele 80 de miliarde de euro cu care domnul preşedinte Klaus Iohannis s-a întors de la Bruxelles. Deci, vor fi fonduri europene. Dacă Guvernul PNL va respinge acest proiect privind construirea noului spital pentru vrânceni, vă anunţ de pe acum că voi fi primul preşedinte de Consiliu Judeţean din România care mă voi lega cu lanţuri de clădirea Guvernului.“

Ce-i răspund liberalii la acest discurs:

„28 de ani a avut la dispoziție Oprișan să facă un spital nou în Vrancea. Plus autostradă (prin guvernele PSD), plus aeroport, plus parc industrial, plus, plus, plus... N-a făcut nimic cu adevărat important în 28 de ani. Și acum joacă teatru spunând că se va lega cu lanțuri de Guvern dacă nu va fi construit un spital județean nou la Focșani. Câtă ipocrizie! Stai liniștit, Mareane! Spitalul va fi construit de viitorul președinte al CJ, Cătălin Dumitru Toma, și de viitorul primar al Focșaniului, ministrul Ion Ștefan. Tu ai avut timp să faci ceva pentru Vrancea, timp de 28 de ani: conacul familiei de la Bolotești. Time is over!”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.