Politică

VIDEO | AUR a organizat luni o Horă a Unirii la Focșani

Ziarul de Vrancea
27 ian 2022 3134 vizualizări

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a ajuns luni, 24 ianuarie 2022, și la Focșani, într-o scurtă oprire, în drumul de la Iași spre Piatra Neamț.

În Piața Unirii din Focșani, deputatul AUR a fost așteptat de aproximativ 100 de membri și simpatizanți, iar odată ajuns aici, George Simion a stat de vorbă și a făcut fotografii cu ei.

La un moment dat, o parte dintre cei prezenți în Piața Unirii din Focșani luni după-amiază, mobilizați sau făcând parte din suita AUR a lui George Simion, s-au prins și într-o Horă a Unirii.

Trebuie menționat că la manifestările oficiale, organizate în cursul zilei de luni, 24 Ianuarie, 2022, momentul Hora Unirii nu a mai avut loc din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Pe parcursul scurtei sale escale la Focșani, George Simion i-a îndemnat pe vrâncenii membri și simpatizanți ai formațiunii sale politice să continue strângerea de semnături pentru debarcarea lui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, și să se mobilizeze pentru ca AUR să poată prelua guvernarea țării. După aceste îndemnuri mobilizatoare din Piața Unirii din Focșani, George Simion și-a continuat în grabă deplasarea spre Piatra Neamț.

Citiți și:FOTO - George Simion, stropit cu cerneală de către un participant la evenimentele din Piaţa Unirii de la Iași;
Citiți și:VIDEO George Simion, copreşedinte AUR, stropit cu cerneală la Iași de Ziua Principatelor / Reacția copreședintelui AUR

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.