Politică

VIDEO | Atac dezlănțuit al primarului Misăilă la adresa președintelui organizației PSD Vrancea, Nicușor Halici

Ziarul de Vrancea
23 dec 2020 4048 vizualizări

Atacul s-a produs pe fondul boicotului exercitat de consilierii PSD din Consiliul Local Focșani, la desfășurarea ședinței extraordinare convocată astăzi de către primarul Cristi Valentin Misăilă. Concret, ședința extraordinară a Consiliului Local Focșani convocată marți, 22 decembrie 2020, nu s-a putut ține din cauza absenței consilierilor PSD și USR PLUS. La lucrări au venit doar cei 10 consilieri PNL.

Unul din punctele de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi se referea la aprobarea majorării capitalului social al Enet, iar în lipsa aprobării acestuia nu pot fi cheltuite fondurile guvernamentale recent aprobate în vederea asigurării continuității activității societății producătoare și distribuitoare a căldurii în sistem centralizat din municipiul reședință de județ. Misăilă s-a declarat nemulţumit de faptul că deputatul Nicușor Halici, şeful organizaţiei PSD Vrancea, ar fi ordonat consilierilor municipali PSD să nu vină la şedinţa extraordinară a legislativului focşănean.

Vizionați în înregistrarea de mai jos atacul dezlănțuit al primarului Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă, la adresa deputatului PSD Nicușor Halici, președintele organizației Vrancea a social democraților. 

VIDEO:​Primăria Municipiului Focșani

”Am totala dezgustare și neplăcere să observ că cineva care consideră că deține controlul absolut, cel care dădea cu toporul în lemne să arate cum îngrijește de cetățenii de la țară să le asigure căldura în casă, astăzi le dă ordin colegilor mei din PSD să nu participe la această ședință pentru a aproba înregistrarea în bugetul municipiului Focșani a sumelor alocate de Guvernul PNL pentru continuarea activității SC ENET, care asigură căldura în municipiul Focșani. Este vorba despre proaspătul reales deputat Nicușor Halici, actualmente președinte interimar al Organizației Județene PSD Vrancea. Îi cer public pe această cale și în acest moment demisia din această funcție, pe care nu o merită. Nu poți să te bați cu pumnul în piept în urmă cu o lună și să spui că vrei binele vrâncenilor și al focșănenilor și astăzi să nu-i lași pe consilierii locali să vină la ședință să voteze pentru căldura focșănenilor. Am nevoie de activitate în Primărie, nu de dezbinare. Dacă așa se consideră că se va face politica de către această organizație județeană, eu mă dezic de această organizație județeană. Nu mă dezic de PSD. PSD la nivel național este un partid puternic. S-a dovedit că în Vrancea nu mai există PSD”, a spus printre altele primarul Cristi Valentin Misăilă marți, 22 decembrie 2020, în sala de ședințe a Consiliului Local Focșani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.