Politică

VIDEO | Anunțul de ultimă oră al lui Cioloș și Barna: ”S-a născut principala forță de opoziție”

Ziarul de Vrancea
2 feb 2019 847 vizualizări

„S-a născut principala forță de opoziție: Alianța 2020 USR+PLUS. Proiectul nostru e România. Acum ai cu cine!”, este mesajul postat pe paginile de Facebook ale celor două formațiuni. 2020 este anul în care vor fi organizate alegeri legislative, iar noua alianță își propune să le câștige. 

ACTUALIZARE 20.47. „Pornim cu premise bune, cu 7.000 – 8.000 de membri la USR, cu peste 8.000 de membri deja în PLUS”, a declarat Dacian Cioloș. Este „un prim pas pentru un proiect care să se împlinească la alegerile parlamentare din 2020, când să putem oferi o majoritate politică care să schimbe România în bine”, a adăugat fostul premier.

Dacian Cioloș a anunțat, sâmbătă seară, că noua alianță are ca scop să preia guvernarea și să le ofere românilor o alternativă la actuala coaliție PSD-ALDE.

Alianța va avea reprezentanți în secțiile de votare la următoarele alegeri, cele europarlamentare.

Anunțul vine la scurt timp după ce USR și PLUS au decis să candideze împreună la alegerile europarlamentare din 2019. Dacian Cioloş va deschide lista USR-PLUS pentru Parlamentul European, a anunțat liderul USR, Dan Barna. Este o decizie care a nemulţumit însă mai mulţi membri ai Uniunii Salvaţi România.

Până acum, pe listele pentru europarlamentare ale celor două partide apar şi alte nume: Cristian Ghinea (USR), Dragoş Pâslaru (PLUS) şi Clotilde Armand (USR).

Text informații + foto+ VIDEO:digi24.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.