Politică

VIDEO | Aleșii PNL din CL Focșani, și-au explicat, într-o conferință de presă, poziția în legătură cu activitatea DDSP a Primăriei

Ziarul de Vrancea
31 mar 2021 1612 vizualizări

Într-o conferință de presă susținută la sediul PNL Vrancea, după deznodâmântul incert al ședinței de marți 30 martie, consilierul local Victor Dumitru. și viceprimarul Ana-Maria Dimitriu au explicat poziția majorității din cadrul CL Focșani în legătură cu subiectul aflat în dezbatere în aceste zile.Cel privitor la activitatea Direcției de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP) a Primăriei. 

În cadrul ședinței ”de îndată” convocată marți 30 martie 2021 a Consiliului Local Focșani  primarul Cristi Misăilă și-a retras proiectul inițiat singurul de pe ordinea de zi propusă invocând  că anexele de la amendamentul  majorității PNL-UST-PLUS nu au fost analizate de comisiile CL și compartimentele de specialitate ale Primăriei Focșani.

”Noi credem că proiectul a fost retras de pe ordinea de zi deoarece prin modelul de contract am propus ca în Consiliul Lunar să fie aprobate lunar investițiile realizate de Direcția Dezvoltare”, a  precizat consilierul PNL Victor Dumitru în conferința de presă susținută după suspendarea ședinței Consiliului Local Focșani, la sediul PSD Vrancea .

Majoritatea PNL – USR PLUS a propus ca domeniul public să fie dat în administrare DDSP pe o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire.

”Noi nu intenționăm să suspendăm activitatea, să desființăm aceste servicii, vrem să transparentizăm și să eficientizăm activitatea acestora. Vrem să știm cum s-au cheltuit banii publici, de aceea am solicitat să ni se pună la dispoziție documente”, a mai adăugat Victor Dumitru.

Viceprimarul PNL Ana Maria Dimitriu a anunțat că aleșii locali PNL – USR PLUS vor convoca o ședință a Consiliului Local pentru miercuri în cazul în care primarul Cristi Misăilă nu va face acest lucru, pentru a rezolva problema cu DDSP.

”Nimeni nu va rămâne fără serviciu. Consilierii locali vor convoca o nouă ședință mâine, dacă domnul primar nu va face acest lucru. Am discutat cu directorul DDSP și mi-a spus că lucrează la decizii de șomaj de săptămâna trecută. L-am întrebat, în ce bază? Nu mi-a precizat cine i-a dat dispoziție să facă acest lucru. Probabil ei fac administrație după bunul plac”, a comentat viceprimarul  Ana Maria – Dimitriu.în conferința de presă susținută după suspendarea ședinței Consiliului Local Focșani, la sediul PNL Vrancea, marți 30 martie 2021.

Vivionați în VIDEO de mai jos înregistrarea integrală a conferinței de presă susținută de consilierul local Victor Dumitru. și viceprimarul Ana-Maria Dimitriu  marți 30 martie 2021 la sediul PSD Vrancea

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.