Politică

VIDEO + Galerie foto | Cum a decurs vizita electorală a premierului demis, Viorica Dăncilă, în județul Vrancea

Ziarul de Vrancea
3 nov 2019 5808 vizualizări

Premierul demis, Viorica Dancilă, a ajuns duminică dimineață în vizită electorală în județul Vrancea. Candidatul PSD la funcția de Președinte al României la alegerile pentru funcția supremă în stat din noiembrie 2019,  a făcut primul popas al vizitei electorale în Târgul de la Dumbrăveni care are loc în fiecare duminică.Î mpreună cu Viorica  Dăncilă s-a aflat președintele Consiliului Județean și al PSD  Vrancea, Marian Oprișan, primari social democrați din comunele de pe Valea Râmnicului, dar și consilieri și membri ai formațiunii din Vrancea. Viorica Dăncilă a fost primită imediat la sosirea în Dumbrăveni cu pâine și sare. După un tur al târgului de la Dumbrăveni, Dăncilă s-a oprit la una dintre tarabele cu legume, de unde și-a cumpărat câteva kilograme de roșii.

VIDEO:Realitatea Locala

Următorul punct de oprire din desfășurătorul vizitei electorale de duminică, 03 noiembrie 2019, în județul Vrancea a premierului demis, Viorica Dăncilă, la constituit Focșaniul. Aici alaiul electoral a ajuns în jurul orei 10:00 la sediul PSD din centrul municipiului reședință de județ, pentru o scurtă ședință cu conducerea filialei social-democrate județene. 

După ora 11:00, candidatul PSD și suita au pornit spre la Catedrala ortodoxă „Sf. Cuvioasa Parascheva“ din Focșani. Au intrat în catedrală, au aprins lumânări, apoi, au mers pe jos până în Piața Moldovei. Pe lângă Oprișan, în alaiul de campanie electorală s-au aflat parlamentarii PSD Vrancea, primarul și viceprimarii Focșaniului , consilieri locali și județeni, membri de partid. Viorica Dăncilă a fost însoțită și de ministrul Sănătății, Sorina Pintea. În Piața Moldovei din Focșani, Viorica Dăncilă a cumpărat cașcaval afumat, lapte și o lingură de lemn, fără să solicite bon fiscal, a stat de vorbă cu oamenii și a făcut poze. Apoi, liderii PSD s-au urcat în mașini și au plecat la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon”. O oprire a fost programtă și fi la Mausoleul Mărășești.

Au existat și momente incomode pentru Dăncilă la Focșani. Un protestatar a întâmpinat-o pe șefa PSD cu un mesaj lipit pe spate:

VIDEO:Stefan Borcea

Un focşănean care purta o geacă inscripţionată cu o fotografie în care Viorica Dăncilă este caricaturizată a încercat să-i adreseze o întrebare acesteia, însă nu a fost lăsat. El avea inscripţioant pe haină şi un mesaj anti-PSD: ”Minte multă nu se cere să fii prost şi cu proptele. PSD - toxic”. Un altul a strigat ”Aţi dus ţara de râpă”, în timp ce un alt vrâncean a vociferat spunând că ”Se pierd atâţia bani în campania electorală, în timp ce oamenii mor de foame”. ”Bine că i-aţi făcut coafura doamnei Viorica”, a strigat un alt vrâncean.

Vizionați și:VIDEO | Viorica Dăncilă răspunzând în vizita eletorală de la Focșani, întrebărilor jurnalistului Sebastian Oancea​

Jurnalistul vrânean Sebastian Oancea în dialog cu premierul demis al României, candidatul PSD la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă

Sebastian Oancea: Stiţi că unul dintre atributele preşedinţiei este reprezentarea externă. Dumneavoastră cum credeţi că o să vă descurcaţi în condiţiile în care nu ştiţi nicio limbă străină şi nici cu româna nu prea vă descurcaţi?

Viorica Dăncilă: Să ştiți că să jigneşti este atributul oamenilor slabi care nu au argumente.

Sebastian Oancea : Dar eu nu vă jignesc. Este o realitate asta.

Citiți și:Dăncilă și Pintea – pericol pentru bebeluși. Nou născuți și copii bolnavi din Spitalul Focșani – folosiți în campania PSD

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, au fost duse în secțiile renovate ale Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani – neonatologie și pediatrie. Cum încă acestea erau venite direct de pe stradă, însoțite de un alai de jurnaliști și oficiali, directorul Spitalului – Constantin Mândrilă (fost condamnat definitiv pentru furt de conserve din Rezerva de Stat) a permis accesul în aceste secții iar cele două doamne au luat bebelușii în brațe și au mers la copiii bolnavi din secții.

Text informații + foto:realitateadevrancea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.