Politică

Trei candidați vor conducerea PNL Vrancea

Mihai Boicu
26 apr 2017 503 vizualizări

Pentru funcția de președinte candidează Cătălin Toma, Paul Ciubotaru și Pompiliu Norocel Stroe

Foto Sâmbătă se va stabili noua conducere PNL Vrancea

 

 

Trei liberali au intrat în cursa pentru funcția de președinte al PNL Vrancea. Perioada de înscriere a candidaturilor s-a încheiat luni seară și surpriza a fost apariția a încă unui candidat. Senatorul Cătălin Toma, actualul președinte interimar al organizației, vrea să rămână în continuare la conducere și are cele mai mari șanse.

Paul Ciubotaru s-a înscris chiar de la început în competiție. În schimb, în ultima clipă și-a depus candidatura un alt liberal, Pompiliu Norocel Stroe, fostul președinte interimar al PNL Focșani. Pentru funcțiile de prim – vicepreședinte și-au depus candidatura mai mulți liberal, cum ar fi Dragoș Ciobotaru, primarul din Vizantea Livezi, Paul Ciubotaru, Pompiliu Norocel Stroe, Daniel Moroșanu, Daniel Drăgan. În biroul Permanent Județean mai sunt opt funcții de vicepreședinți și 15 de membri. Alegerile vor avea loc sâmbătă, 29 aprilie, și se vor desfășura sub semnul tensiunilor care au avut loc săptămâna trecut, după ce senatorul Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan au fost acuzați de primari că au făcut presiuni pentru ca Nicu Tănase să fie singurul candidat pentru funcția de președinte al PNL Focșani. Din acest motiv, este posibil să apară surprize la vot. (M. B.)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.