Politică

VIDEO | Moțiunea „PNL - Forța Dreptei" a președintelui Ludovic Orban, votată cu scor categoric în Comitetul Director Județean al PNL Vrancea

Ziarul de Vrancea
13 sep 2021 2029 vizualizări

Președintele PNL, Ludovic Orban și-a prezintat duminică 12 septembrie 2021, moțiunea "PNL - Forța Dreptei" în Comitetul Director Județean al PNL Vrancea.

VIDEO:PNL Vrancea 

Citiți și:Susținere covârșitoare pentru Ludovic Orban, din partea liberalilor vrânceni, pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal: 59 voturi pentru moțiunea Orban, 0 voturi pentru moțiunea Cîțu!

”Președintele Partidului Național Liberal, domnul Ludovic Orban, a fost prezent astăzi, la Focșani, pentru a-și susține moțiunea ”PNL - Forța dreptei” liberalilor vrânceni reuniți în cadrul Comitetului Director Județean (CDJ). Moțiunea actualului și viitorului președinte al PNL a fost votată de 59 de delegați dintr-un număr de 60 de delegați prezenți (parlamentari de Vrancea, primari, consilieri județeni, locali, președinți de organizații), un vot fiind acordat,  la pachet, ambelor moțiuni. 

Ședința a fost condusă de președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, la ea participând parlamentarii de Vrancea Ion Ștefan și Ionel Dancă (deputați), respectiv Raluca Ioan (senator), deputații Violeta Alexandru, Antonel Tănase și Laurențiu Leoreanu, europarlamentarul Vlad Nistor, senatorul Virgil Guran, primarii liberali din localitățile vrâncene, numeroși consilieri județeni și locali.

Toți cei care au luat cuvântul au transmis un mesaj clar de susținere și unitate pentru candidatura domnului Ludovic Orban la președinția PNL. 

”Votul de astăzi nu este o surpriză. Este rodul susținerii pe care președintele Ludovic Orban a acordat-o în ultimii ani filialei vrâncene a PNL, filială care a demonstrat câte poate face pentru comunitățile din județ. Iar vrâncenii știu acest lucru. Cu Ludovic Orban președinte, Vrancea are șanse să se dezvolte în continuare. Cu Ludovic Orban președinte, Moldova are șanse să se dezvolte în continuare și să nu mai fie regiunea cea mai defavorizată din România. PNL Vrancea îl susține fără rezerve pe cel care a demonstrat că poate menține unitatea în PNL”, a precizat Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea. 

La rândul său, deputatul Ion Ștefan a precizat: ”Echipa PNL Vrancea a îndepărtat PSD în județ și datorită muncii lui Ludovic Orban. Îmi doresc ca în 2024, PNL să dea un președinte liberal la conducerea României, în persoana lui Ludovic Orban pentru că avem nevoie, pe lângă o Românie educată, și de o Românie dezvoltată și numai în echipă cu domnia sa putem realiza acest deziderat”.

În discursul său, președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre actuala situație în care se găsește partidul: ”Nu pot să nu-mi fac cunoscut strigătul de revoltă față de ceea ce se întâmplă în PNL de vreo 2 – 3 luni încoace. Așa zisa echipă câștigătoare calcă în picioare democrația în PNL. Și asta pentru un candidat pe care nu-l vrea aproape nimeni. S-a ajuns la amenințări la adresa susținătorilor mei. Este inadmisibil. Tot ceea ce se întâmplă acum este o bătaie de joc față de munca noastră din ultimii ani. La congresul PNL din 25 septembrie nu mai este vorba despre o alegere între Ludovic Orban și Florin Cîțu, ci alegerea între a fi sau a nu fi. Pe 25 septembrie trebuie să punem stop bătăii de joc la adresa PNL. Nu ne putem bate joc de munca noastră pentru România!”

Mai mult, președintele Ludovic Orban a vorbit despre tentativa inadmisibilă pe care o pregătește ”echipa câștigătoare” pe 25 septembrie. ”Ne vom confrunta cu o tentativă de schimbare a voinței delegaților liberali la Congresul PNL. Au stabilit deja cine să verifice cum votează delegații pe 25 septembrie. Nu vreau să ajungem la lupte corp la corp dar ne vom apăra principiile democratice pe care le susținem. Fiecare liberal trebuie să voteze conform propriei conștiințe. Vom sancționa atacul la democrație pe care tabăra adversă se pregătește să-l pună în aplicare”, a dezvăluit Ludovic Orban.”

Departament Comunicare, PNL Vrancea, 12 septembrie 2021

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.