Politică

VIDEO | Dorel Lazăr, președintele USR Adjud, va candida pentru funcția de primar la alegerile locale din 2020

Ziarul de Vrancea
23 nov 2019 5452 vizualizări

Dorel Lazăr, președintele filialei USR Adjud, și-a anunțat intenția de a candida la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar al municipiului Adjud. 

„După 7 ani în care am muncit și am trăit în străinătate, m-am hotărât să mă întorc acasă, împreună cu familia mea. [...] Sper ca alături de colegii mei, viitorii candidați la alegerile locale, să putem da o alternativă viabilă adjudenilor, formată din oameni tineri, frumoși, care vor și au dorința de a schimba ceva, de a demonstra că se poate trăi și bine aici, la noi acasă”, a declarat Dorel Lazăr, președintele filialei USR Adjud. 

„Este prima conferință la USR Adjud și sper ca asemenea ocazii să fie cât mai dese. Numele meu este Dorel Lazăr, sunt președinte al filialei USR Adjud. Întâlnirea noastră de astăzi este prilejuită de validarea mea de către adunarea generală drept candidat USR la primăria municipiului Adjud. Țin să vă spun că este o onoare pentru mine să primesc susținerea colegilor și le mulțumesc. Le spun și lor, și dumneavoastră că asta mă motivează și mai mult in perspectiva unor alegeri care ne așteaptă. 

Câteva cuvinte despre mine: am 41 de ani, sunt căsătorit am doi copii, lucrez în vânzări. După 7 ani în care am muncit și am trăit în străinătate, m-am hotărât să mă întorc acasă, împreună cu familia mea. Am revenit în Adjud la propunerea unui coleg și prieten, Marian Tînjală, care este aici cu noi, de a ne implica într-un proiect care atunci era la început, cel puțin în Vrancea. 

Proiectul de numea USR și am concluzionat împreună că este singura speranță de schimbare în bine a lucrurilor în politica românească, în viața celor care trăiesc aici, dar și în viața celor care, la fel ca și mine, au fost, au muncit în strâinătate și vor să revină pentru a trâi în țara lor. 

În ultimii doi ani cel puțin, am dedicat foart mult timp și energie campaniilor și proiectelor duse de USR la nivel național. Am avut ocazia în campaniile trecute să vorbesc foarte mult cu adjudenii, care sunt foarte nemulțumiți de administrația locală, oameni care nu mai au speranță, oameni care nu cred că cei care le cer votul vor fi și bine intenționați. Pe scurt, acestea sunt motivele pentru care mi-am asumat candidatura la primărie. Pentru ca viziunea mea să devină realitate, am nevoie de încrederea adjudenilor, am nevoie de votul lor. 

Am convingerea că până la alegerile locale de anul viitor, voi fi cunoscut de cât mai mulți adjudeni, că vor cunoaște proiectele pe care vreau să le realizez în Adjud și anul viitor îmi vor acorda încrederea și șansa de a contribui cu toate puterile la modernizarea orașului, la crearea unor condiții mai bune pentru adjudeni. 

Îmi doresc ca cei care, ca și mine, au fost plecați din țară să se reîntoarcă cu gândul că aici vor găsi locuri de muncă plătite corect, că vor avea școli sigure pentru copiii lor și un sistem sanitar la standardele secolului XXI.

Din discuțille cu oamenii pe care le-am avut în campaniile trecute, mi-am dat seama că orașul și oamenii care locuiesc aici au nenumărate probleme, probleme noi putem încerca să le rezolvăm. Sper să și reușim. Adjudenii nevoie de un primar care să pună resursele primăriei în slujba cetățeanului.[..]

Vreau să închei la fel cum am început, cu mulțumiri colegilor pentru încredere. Sper ca împreună cu ei, viitorii candidați la alegerile locale, să putem da o alternativă viabilă adjudenilor, formată din oameni tineri, frumoși, care vor și au dorința de a schimba ceva, de a demonstra că se poate trăi și bine aici, la noi acasă.”

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.