Politică

Tănase, consilier local PNL: ”Circul nu a lipsit niciodată din meniul PSD, al lui Oprișan și al lui Misăilă.Acum însă, riscă să rămână ei fără pâine”

Ziarul de Vrancea
3 iul 2019 1739 vizualizări

La Primăria Focșani este cod roșu de faliment și incompetență, după cum susține președintele PNL Focșani, consilierul municipal Nicu Tănase.

Acesta spune că haosul cauzat de proasta administrare a urbei de către primarul PSD Cristi Misăilă a dus Focșaniul la fundul sacului. Tănase spune că în niciun caz nu crede că Misăilă ar fi înțeles mesajul cetățenilor, care cer străzi asfaltate și nu milioane de euro date pe paranghelii, ci că, mai grav, banii sunt pe terminate în bugetul Focșaniului. În plus, nici investițiile începute nu sunt duse la bun final și, în plus, calitatea lucrărilor lasă de dorit. ”Orice focșănean care iese prin oraș, observă cu multă ușurință “beneficiile” ultimilor 25 de ani ale administrației PSD din orașul de pe Milcov.Dar, cu precădere poate observa, ultimii trei ani de “realizări” ale primarului Misăilă, favoritul baronului Oprișan.Nu poți avea bucuria unor străzi fără gropi, cu trotuare aliniate,sau a unor parcuri frumos îngrijite, ca să mă rezum  doar la aceste aspecte.Din această  simbioză  perfectă  dintre un baron și un om al cifrelor (așa cum îi place lui Misăilă  să se caracterizeze), vezi doar o proastă  gospodărire a orașului, o cheltuire a banului public în bătaie de joc și în total dispreț  față de cetățenii  plătitori de taxe și impozite”, după cum spune Tănase.

Consilierul liberal mai spune că în  acest moment se văd rezultatele alocărilor fără cap din anii precedenți, când grandomania PSD Oprișan-Misăilă uimea o țară întreagă prin sumele ”faraonice” date de la bugetul local pentru petreceri. De menționat că  Revelioanele și  Zilele  Focșaniului  au ”scurs” milioane de euro, mai mult decât alocau orașele mari din România. ”Acum se văd efectele alocărilor de resurse îndecursul  anilor  pentru tot felul de paranghelii, costisitoare și inutile, sub pretextul de a răspunde  nevoii de amuzament a electoratului.Circul nu a lipsit  niciodată din meniul PSD, al lui  Oprișan și al lui  Misăilă. Doar că  acum s-a constatat că  dacă mai  oferă circ focșănenilor s-ar putea să rămână ei și tot aparatul lor de pesediști aduși să ”sugă” din banul public în administrația locală fără pâine, adică  fără  salarii”, mai  spune  Nicu  Tănase.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.