Politică

VIDEO | Subprefectul Radu Țigănuș candidează la șefia organizației USR-PLUS Focșani

Ziarul de Vrancea
9 iun 2021 1730 vizualizări

El face echipă cu Mihăiță Lepădatu care vrea să rămână șef al organizației județene USR-PLUS.Alegerile pentru șefia organizației Focșani a USR-PLUS, urmează să aibă loc, sâmbătă 12 iunie 2021, iar cele pentru șefia organizației județene Vrancea a USR-PLUS sunt programate pe 26 iunie 2021.

VIDEO:USR Vrancea

Prin intermediul unei conferințe de presă și al unei postări activate pe contul său de facebook, subprefectul Radu Țigănuș și-a anunțat luni 7 iunie 2021, candidatura la funcția de președinte al organizației USR-PLUS Focșani.Săptămâna trecută la solicitarea Ziarului de Vrancea, Radu Țigănuș a confirmat că va candida la apropiatele alegeri interne din organizația USR-PLUS Vrancea, dar nu a spus pentru ce funcție, precizând că va face un anunț concret în legătură cu această opțiune a sa, într-un cadru de partid, organizat.Radu Țigănuș a anunțat astăzi, luni 7 iunie 2021, că va face echipă, la candidatura la funcția de președinte al organizației USR-PLUS Focșani, cu Mihăiță Lepădatu, copreședintele USR-PLUS Vrancea.Lepădatu va concura pentru funcția de președinte al organizației județene Vrancea USR-PLUS pe care o deține în prezent.”Am hotărât să candidăm în echipă, astfel încât membrii USR dar și membrii PLUS să se simtă reprezentați la nivelul conducerii partidului”, menționează Radu Țigănuș în postarea în care-și anunță candidatura.Radu Țigănuș și Mihăiță Lepădatu se vor lupta pentru șefia organizației județene USR-PLUS Vrancea și a celei a USR-PLUS Focșani, cu Liviu Mălureanu, președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici care concurează la șefia organizației județene USR-PLUS Vrancea și cu secretarul de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene,  Corina Atanasiu, care vrea să-și păstreze funcția de președinte al USR-PLUS Focșani..O analiză publicată recent în Ziarul de Vrancea în legătură cu apropiatele alegeri interne din USR-PLUS Vrancea poate fi citită accesând titlul alăturat:Ce tabere se pregătesc să se confrunte în alegerile interne din USR-PLUS Vrancea

Citiți în continare textul integral al postării prin care Radu Țigănuș își anunță candidatura la șefia organizației USR-PLUS Focșani

”Am intrat în politică din dorința de a schimba în bine comunitatea din care fac parte. Așa am ajuns președinte al PLUS Filiala Vrancea, deși politica mi-a fost străină până nu cu mult timp în urmă.

În momentul de față reprezint Guvernul României în calitate de subprefect și îmi asum obiectivele pe care USRPLUS le-a stabilit încă de la început: o Românie fără hoție, un stat reformat cu un sistem de sănătate performant și cu o economie care să asigure un trai mai bun pentru fiecare român!

Cu acest prilej îmi anunț candidatura pentru funcția de președinte al Filialei USRPLUS Focșani, întrucât mi-am propus ca din poziția de lider să fiu un om al dialogului, un om de echipă și un factor de stabilitate.

Mi-am clădit întreaga carieră profesională pe muncă și seriozitate și asta intenționez să fac și din postura de om politic.

Cred cu tărie că rezolvarea divergențelor apărute în trecut între USR și PLUS Vrancea, este să admitem că în momentul de față suntem un singur partid, o singură echipă.

Tocmai de aceea, împreună cu colegul meu, copreședintele USRPLUS Vrancea Mihăiță Lepădatu, am hotărât să candidăm în echipă, astfel încât membrii USR dar și membrii PLUS să se simtă reprezentați la nivelul conducerii partidului.”-Radu Țigănuș

Text informații + foto:Radu Țigănuș


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.