Politică

Stabilirea candidaților unici ai forțelor politice adversare PSD în Vrancea, este tot în faza discutării principiilor

Ziarul de Vrancea
7 mar 2020 2465 vizualizări

Cel puțin așa rezultă din ce-au povestit jurnaliștilor vineri, 06 martie 2020, la conferința de presă reprezentanții PMP Vrancea. Prezentăm în continuare comunicatul transmis după această întâlnire cu presa a celor de la PMP Vrancea  

COMUNICAT DE PRESĂ

Vineri, 6 martie, 2020, s-a desfășurat conferința săptămânală a Partidului Mișcarea Populară, filiala Vrancea.

La conferința de presă, au participat Sorin Hornea, președintele PMP Vrancea, Florin Micu și Ene Toni, membrii în conducerea PMP Vrancea. În cadrul conferinței au fost abordate două probleme principale.Una de interes național și una de interes local.

Făcând referire la subiectul de interes național președintele filialei a declarat :

,,…PMP este un partid responsabil, un partid serios care apără valorile creștine ale poporului român, este un partid căruia chiar îi pasă de cetățenii săi, fie că sunt în țară, fie că fac parte din diaspora.

De aceea la nivelul conducerii centrale s-a hotărât susținerea Guvernului. Este dificil și riscant să adâncim această criză politică…,,

Tema de interes local s-a focalizat pe constituirea unei alianțe a forțelor de dreapta din Vrancea.

,,… revenind la posibilitatea unirii forțelor de dreapta în Vrancea, vreau să vă spun că este necesar o respectare minimă a unor principii și reguli acceptate de către toate partidele implicate în proiect.

,,TOȚI PENTRU UNUL, UNUL PENTRU TOȚI.,, a declarat Florin Micu.

Foarte important a fost și mesajul de la finalul conferinței de presă:

,,…în alte condiții PMP are soluții reale pentru desemnarea unor candidați valoroși care ar putea câștiga funcția de primar și de ce nu, președinția Consiliului Județean.

Hornea Sorin este soluția PMP Vrancea.

Știți foarte bine, timp de 20 de ani, Vrancea, Focșaniul, au fost controlate de către baronul Marian Oprișan și acoliții lui. E timpul ca această epocă să se încheie.

Până la stabilirea unei strategii comune de dreapta, continuăm pregătirea candidaților proprii pentru alegerile locale și continuăm înființarea de organizații locale la nivelul județului.

Sunt convins că filiala PMP Vrancea, va contribui la îndeplinirea obiectivului general al partidului și acela de a obține peste 10% din votul alegătorilor…,, a declarat Sorin Hornea, președintele PMP Vrancea.

Text informații + foto:PMP Vrancea

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.