Politică

Senatorul Vlad Alexandrescu inaugurează noul sediu al USR Vrancea

Ionel Sclavone
31 aug 2017 1374 vizualizări

Senatorul Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii în Guvernul Dacian Cioloș va inaugural la Focșani, sediul USR Vrancea. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 2 septembrie, la ora 12.00 în spațiul amenajat pe Bulevardul Cuza Vodă la nr. 10. Potrivit unui comunicat de presă emis de USR Vrancea, inaugurarea noului sediu se va face în prezența unor invitați din echipa de conducere a partidului, a unor parlamentari precum și a membrilor filialei județene.

„Evenimentul va debuta cu o conferință de presă, la care invităm mass-media vrâncenă, și va continua cu un dialog deschis, constructiv, dar și cu voie bună, între susținători și reprezentanții USR, care vin cu un îndemn de Unire: Unirea oamenilor integri, care nu mai vor să stea deoparte. Vă așteptăm să vorbim despre proiectele USR pentru salvarea României și despre activitatea filialei USR Vrancea“, se arată în comunicatul de presă.

Vlad Alexandrescu are origini vrâncene, bunicii din partea mamei fiind de loc din Odobești. El a ocupat funcția de ministru al Culturii în Guvernul Dacian Cioloș iar înainte de alegerile parlamentare s-a alăturat USR, candidând pentru un mandat de senator sub culorile acestui partid.

Fostul ministru al Culturii s-a implicat și în scandalul provocat de Cristi Misăilă la Ateneul Popular, luând atitudine împotriva inițiativei acestuia de a desființa instituția de cultură focșăneană. Într-o postare pe Facebook, fostul ministru a arătat că prin acest demers, pus la cale în perioada concediilor de odihnă, PSD urmărește subordonarea politică a Ateneului. În opinia sa, Misăilă a fost deranjat de independența directorului Valentin Gheorghiță care a permis ca în Ateneu să se deruleze evenimente ale societății civile și ale formațiunilor politice fără a condiționa accesul participanților în funcție de culoarea carnetului de partid.   


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.