Politică

Se caută personal la Primăria Focșani

Alexandra TĂTARU
21 iun 2017 5967 vizualizări

Primăria Focșani are nevoie de angajați pentru eficientizarea activității administrative locale

Printr-un comunicat de presă, Primăria Municipiului Focşani a anunțat că s-au scos mai multe posturi la concurs, în vederea ocupării acestora pentru a avea o administrație publică locală cât mai bine organizată. ” Consecventă scopului declarat de ȋmbunătăţire a serviciilor publice pentru cetăţean, a derulat, ȋn ultima perioadă, mai multe proceduri de concurs ȋn vederea angajării de personal nou pentru serviciile şi departamentele instituţiei. Acestea au fost transparente, fiind anunţate şi ȋn presă dar şi ȋn Monitorul Oficial, precum şi pe site-ul instituţiei: www.focsani.info”, se arată în comunicat.

În acest moment se află ȋn derulare concursurile pentru ocuparea a șase posturi de inspectori la Serviciul Urbanism și alte două posturi de inspectori debutant și principal la Serviciul Investiții.

În perioada imediat următoare, Primăria Focșani mai anunță că vor fi scoase la concurs următoarele posturi: 1 post de casier, la compartimentul buget-contabilitate, un post de inspector superior și 2 posturi de inspector principal, la Serviciul Proiecte, un post de consilier juridic asistent, la Serviciul juridic-contencios, un post de inspector debutant la Serviciul administrarea patrimoniului, un post de șef birou la Biroul de relații publice, și un alt post de inspector principal la compartimentul resurse-umane, organizare. ”Vreau să avem o administraţie publică locală cât mai bine organizată şi cu funcţionari bine pregătiţi. Încurajăm tineretul, dar şi persoanele care, datorită pregătirii profesionale şi experienţei mari, pe care o au, pot contribui la desfăşurarea ȋn cele mai bune condiţii a activităţii dedicate cetăţeanului”, a transmis primarul Cristi Valentin Misăilă.

Toţi cei interesaţi pot găsi informaţiile necesare pe site-ul www.focsani.info, domeniul „cariere”. (http://www.focsani.info/pagina/cariere) sau telefonic, la tel.: 0237 236000/int 103. (A.T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.