Politică

Rectificarea bugetară. Atac dur al lui Iohannis: ”De ce minte Guvernul? Doar incompetența nu e o explicație”

Ziarul de Vrancea
24 aug 2018 934 vizualizări

Președintele Klaus Iohannis spune că avertismentul lansat astăzi de Guvern privind convocarea ședinței CSAT abia în septembrie este „o nouă minciună marca PSD și o nouă minciună a Guvernului incompetent Dăncilă”.-digi24.ro

Declarația vine ca reacție la un comunicat al Executivului, potrivit căruia „refuzul” șeful statului de a convoca de urgență Consiliul Suprem de Apărare a Țării pentru avizarea proiectului de rectificare bugetară ar pune în pericol „nu doar veniturile categoriilor cele mai vulnerabile, adică pensionarii, mamele și copiii, ci și accesul pacienților la serviciile medicale”.

„Guvernul îi minte pe români și guvernează într-un mod pe care pot să-l explic doar ca cinism. Guvernul poate să facă orice rectificare fără să îmi ceară părerea, cu excepția zonei de securitate. Citesc azi că Guvernul nu poate să dea pensii findcă eu nu am dat aviz. E o mare minciună. Poate să facă rectificări pe sănătate, educație, pensii, salarii, agricultură. Atenție, văd că aici se prefigurează o criză națională, cu pesta porcină. Pe domniile lor nu îi preocupă aceste chestiuni, îi preocupă ce fac eu cu CSAT. Am convocat CSAT. Însă puteau să facă această rectificare dacă se asta dorea”, a spus Iohannis.Citiți întreg articolul accesând titlul alăturat:Rectificarea bugetară. Atac dur al lui Iohannis: „De ce minte Guvernul? Doar incompetența nu e o explicație”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.