Politică

Reacția USR Focșani, după ce PSD Vrancea s-ar fi folosit de sigla Alianței USR PLUS în campanie electorală la Odobești

Ziarul de Vrancea
18 nov 2019 4311 vizualizări

După suspiciunea de utilizare a siglei Alianței USR-Plus de către PSD Vrancea (probată prin fotografii apărute pe contul de facebook al primarului din Odobești), pe contul de facebook  USR Focsani a apărut o reacție la această strategie. O redăm în continuare integral

„Folosirea siglei Alianței USR PLUS de către alte partide este ilegală și se pedepsește penal

În spațiul public, în plină campanie electorală pentru alegerea Președintelui României, apar tot felul de mesaje false care pot discredita imaginea unui partid în general, imaginea Alianței USR PLUS în special.

Ieri, în Vrancea, Daniel Nicolaș, primarul Orașului Odobești, a publicat pe pagina sa de facebook fotografii din campania electorală pentru turul al doilea. Pe două dintre fotografii, pe tricoul unui tânăr se distinge sigla Alianței USR PLUS, motiv pentru adevărate speculații politice.

USR Vrancea cere primarului Nicolaș să emită un punct de vedere oficial în acest sens și, indiferent dacă este vorba despre un tricou sau despre pliante care reproduc întocmai culorile Alianței USR PLUS, reamintim că astfel de practici sunt ilegale și penale. Mai mult de atât, am dori să știm dacă tinerii din fotografii sunt asistații din cadrul D.G.A.S.P. și de ce recurge primarul PSD din Odobești la astfel de practici inumane.

USR Vrancea nu poate aproba nicio încercare mizerabilă din partea PSD de a se asocia cu USR și PLUS. De altfel, acțiunea de depunere a plângerii penale împotriva PSD a demarat deja la nivel național. PSD a răspândit, în mediul online, mesaje false care conțin elementele de identitate vizuală ale USR PLUS prin care se încearcă descurajarea votului pentru Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Mesajul din partea Alianței USR PLUS a fost clar. Îl susținem pe Klaus Iohannis și nu încurajăm boicotul. #Iesimlavot #Nuvotampsd

Text informații+ foto:USR Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.