Politică

Reacția consilierilor PNL după boicotarea ședinței extraordinare a CL Focșani din 22.12.2020, de către PSD și USR-PLUS

Ziarul de Vrancea
23 dec 2020 2324 vizualizări

Prin intermediul unei postări activate pe contul de facebook PNL Vrancea aleșii liberali din Consiliul Local Focșani și-au exprimat nemulțumirea față de boicotarea desfășurării ședinței extraordinare a CL Focșani, de astăzi, 22 decembrie 2020 de către PSD și USR-PLUS. ​

Nu le pasă de focșăneni!

Consilierii locali ai PSD și USR au lipsit de la ședința de astăzi, iar banii trimiși de Guvernul PNL pentru subvenționarea căldurii nu au putut fi alocați

Pesediștilor și useriștilor nu le pasă de focșăneni. Consilierii PSD și USR (11 la număr) au absentat astăzi de la ședința de Consiliu Local, neasigurând, practic, cvorumul întrunirii, PNL având 10 consilieri. În aceste condiții, banii alocați de către Guvernul PNL nu au putut fi direcționați către ENET pentru subvenționarea agentului termic, implicit pentru asigurarea tuturor aspectelor ce țin de căldura în casele focșănenilor care depind de ENET.

”Astăzi am asistat la un gest inconștient din partea PSD și USR. Nu este prima dată când acționează împotriva focșănenilor. Căldura furnizată de ENET este esențială pentru oameni și iată că banii alocați de Guvernul PNL nu pot fi direcționați din cauza absenței consilierilor PSD și USR care au decis să fie, astfel, împotriva locuitorilor municipiului nostru”, a precizat Nicu Tănase, președintele PNL Focșani.

O reacție de revoltă la adresa PSD a avut până și primarul Cristi Misăilă, care l-a acuzat pe Nicușor Halici, lider interimar al PSD Vrancea, că le-a ordonat consilierilor PSD să nu vină la ședință. ”Am totala dezgustare și neplăcere să constat că un personaj care dădea cu toporul în lemne pe la țară în campania electorală (n. r. – Nicușor Halici), ca să arate, chipurile, că îi pasă de oameni, le dă ordine colegilor mei să nu vină la ședință. Sumele alocate de Guvernul PNL pentru continuarea activității ENET sunt sume care asigură căldura în municipiul Focșani. Să nu luăm acești bani înseamnă prostie până la urmă”, a precizat primarul PSD.

Reacția edilului vine să confirme, practic, faptul că reproșurile la adresa PSD pe care consilierii PNL le-au avut de-a lungul ultimilor patru ani sunt fondate și nu au fost doar declarații politicianiste!

Departament Comunicare PNL Focșani 22 decembrie 2020

Text informații + foto:PNL Vrancea

Citiți și reacția președintelui PNL Vrancea, Catalin Tomape același subiect 

”În această după-amiază ar fi trebuit să se desfășoare ședința Consiliului Local Focșani, printre punctele de pe ordinea de zi aflându-se și un proiect privind banii alocați de Guvernul PNL pentru asigurarea căldurii în locuințe. Din păcate, consilierii locali PSD și USR au absentat, iar ședința nu a mai avut loc. Cred că e absolut necesar să se renunțe la orgolii și la dispute care nu sunt în beneficiul oamenilor. Fac apel la rațiune și îmi doresc ca astfel de episoade, în defavoarea focșănenilor să nu mai aibă loc.”-Catalin Toma

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.