Politică

Profesoara Cristina-Mirela Nedelcu, susținută de PSD Vrancea, a fost numită subsecretar de stat la Ministerul Culturii

Ziarul de Vrancea
9 ian 2022 7994 vizualizări
Prof. dr. Cristina-Mirela Nedelcu, directorul Școlii Postliceale Sanitare ”Hippocrate” Focșani și ales local în Consiliul Local al Municipiului, a fost numită marți, 4 ianuarie 2022, subsecretar de stat la Ministerul Culturii prin decizia Premierul Nicolae Ciucă, cu susținerea politică a PSD Vrancea. Foto:Facebook
Prof. dr. Cristina-Mirela Nedelcu, directorul Școlii Postliceale Sanitare ”Hippocrate” Focșani și ales local în Consiliul Local al Municipiului, a fost numită marți, 4 ianuarie 2022, subsecretar de stat la Ministerul Culturii prin decizia Premierul Nicolae Ciucă, cu susținerea politică a PSD Vrancea. Foto:Facebook

Profesoara dr. Cristina-Mirela Nedelcu, directorul Școlii Postliceale Sanitare Hippocrate Focșani a fost numită marți, 4 ianuarie 2022, subsecretar de stat la Ministerul Culturii, prin decizia Premierului Nicolae Ciucă, cu susținerea politică a PSD Vrancea.

Cristina-Mirela Nedelcu este şi ales local PSD în Consiliul Local Focşani, funcţie la care, conform legislației în vigoare, este obligată să renunţe în următoarea perioadă.

Premierul Nicolae Ciucă a semnat marți, 4 ianuarie 2021, decizii de numire în funcție a 12 secretari de stat și unei subsecretare de stat. Actele au fost publicate în Monitorul Oficial în aceeași zi. Subsecretarul de stat numit este profesorul dr. Cristina-Mirela Nedelcu, directorul Școlii Postliceale Sanitare Hippocrate Focșani.

Monitorul Oficial nr. 0009 din 2022

Actul nr. 16 din 04 Ianuarie 2022

Emitent: Primul-Ministru

Decizie pentru numirea doamnei Cristina-Mirela Nedelcu în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Culturii”

Profesoara Cristina-Mirela Nedelcu este absolventă a Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” Focșani, a Facultății de Chimie a Universității București, este doctor în chimie și conduce de mai mulți ani Școala Postliceală Sanitară „Hippocrate” Focșani din funcția de director.

Cristina-Mirela Nedelcu este şi ales local PSD în Consiliul Local al Municipiului Focşani, funcţie la care, conform legislației în vigoare, este obligată să renunţe în următoarea perioadă.

Dacă va face acest pas, Cristina-Mirela Nedelcu ar deveni cel de-al treilea ales local în Consiliul Local al Municipiului Focşani care renunță, înainte de termen, la mandatul adjudecat după alegerile locale din septembrie 2020.

Primii doi aleși locali focșăneni în alegerile locale din septembrie 2020 care au renunțat la mandat înainte de termen pentru că au fost promovați în funcții guvernamentale au fost Corina Atanasiu de la USR-PLUS și Neculai Tănase de la PNL.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.