Politică

Pro România, oficial în Vrancea. Fostul consilier local Lionida Milea va coordona partidul lui Ponta

Ionel Sclavone
16 apr 2019 3845 vizualizări

Lionida Milea, fost consilier municipal din partea PP-DD în mandatul 2012 – 2016, se va ocupa de organizarea filialei județene a Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Fostul consilier municipal a confirmat informația, dar a precizat că, deocamdată nu a făcut anunțul oficial.

„Mai am o discuție de purtat, dar vă pot confirma că, într-adevăr, voi coordona activitatea organizației din Vrancea a Pro România. Nu m-am hotărât ușor dar, dacă ne dorim să rămânem în Europa, să oprim distrugerea României democratice, să înlăturăm de la guvernare un anumit partid și anumite personaje nocive pentru viitorul nostru, trebuie să ne implicăm cu toții. Misiunea noastră este să găsim oameni dispuși să se implice și să înființăm nuclee, căci nu le putem spune încă filiale, în cât mai multe dintre localitățile județului și să pregătim alegerile europarlamentare dar și pe cele locale de la anul“, a declarat Lionida Milea.

El a precizat că este un simpatizant al echipei lui Victor Ponta, pe care îl consideră un politician foarte bun, cu atât mai mult cu cât a avut puterea să-și recunoască greșelile din trecut:

„Corina Crețu și-a făcut treaba la Comisia Europeană și a încercat să susțină România cât a putut. Din păcate, nu a găsit înțelegere la Guvernul actual. L-am apreciat ca premier pe Mihai Tudose pentru stilul său direct și franc. Păcat că nu a fost lăsat să facă treabă. Este motivul hotărâtor pentru care am ales să revin în politică“.

Din organizația pe care o coordonează, Lionida Milea suține că vor face parte atât oameni noi cât și politicieni mai vechi, nemulțumiți de partidele în care activează în prezent. Însă, nu va fi acceptat orcine ci doar persoane de caracter, care nu au probleme cu legea.

„Cei care au intrat acum în politică nu sunt cunoscuți publicului larg. Cei care activează deja ne-au rugat să nu le facem cunoscute numele și să așteptăm să-și clarifice mai întâi situațiile. Pot să vă spun că nu vor veni doar nemulțumiții din PSD, așa cum se vehiculează, ci și oameni din alte partide“, a subliniat coordonatorul Pro România Vrancea.

La sfârșitul săptămânii trecute, Lionida Milea și câțiva apropiați au participat la evenimentul de lansare a candidaților Pro România pentru alegerile la Parlamentul European.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.