Politică

Primarul Misăilă, somat de liberali să rezolve problema bălăriilor din Focșani

Mihai Boicu
22 mai 2017 1183 vizualizări
Liberalii au făcut conferința de presă dintre buruieni
Liberalii au făcut conferința de presă dintre buruieni

Liberalii reclamă că într-un an de mandat primarul Cristi Misăilă nu a făcut nimic pentru a schimba imaginea orașului

PNL Focșani organizat luni o conferință de presă mai puțin obișnuită, între bălăriile care au crescut peste tot în Focșani. Zona aleasă este situată în paralel cu bulevardul Unirii, la doi pași de centrul orașului. Buruienile în care liberalii focșăneni au discutat cu presa se afla în zona străzii Renașterii, care duce chiar în spatele blocurilor de pe bulevardul Unirii, din zona centrală. Nicu Tănase, președintele PNL Focșani, a arătat că la 100 de metri de Primărie mizeria și bălăriile de 2 metri sunt la ele acasă. ”Am primit sesizări de la oameni și, de altfel, am observat cu toții situația dezastruoasă în care se prezintă orașul administrat de PSD prin primarul Misăilă. Degringolada de la Direcția de Dezvoltare trebuie să înceteze, iar focșănenii să fie respectați. Într-un an de mandat, primarul Misăilă nu a făcut nimic în ceea ce privește îmbunătățirea condițiilor de joacă și promenadă pentru locuitorii pe care-i reprezintă. Lipsa de preocupare a Primăriei este echivalentă cu un atentat la sănătatea publică”, a spus Nicu Tănase. Liberalii au spus că vor mai organiza astfel de forme de protest până când această problemă va fi rezolvată. În ultima perioadă, foarte mulți focșăneni au reclamat pe rețelele de socializare că Focșaniul este plin de buruieni  în foarte multe zone. (M. B.)

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.