Politică

Primarul Misăilă a convocat ședința extraordinară a CL fix în ziua în care îi chema pe consilierii liberali la Tribunalul Brăila

Ziarul de Vrancea
10 iul 2020 3005 vizualizări

Consilierii locali focșăneni ai Partidului Național Liberal filiala Vrancea reacționează după acuzațiile făcute la adresa lor în legătură cu absența de la ședința extraordinară convocată de primarul Cristi Valentin Misăilă în data de 8 iulie 2020.

Primarul Focșaniului a convocat ședința fix în ziua în care știa că toți consilierii liberali plus consilierul Costel Bîrsan sunt chemați la Tribunalul Brăila în procesul pe care chiar Primăria l-a intentat acestora.

Ședința extraordinară putea fi programată pe 7, pe 9 sau pe 10 iulie dacă primarul și-ar fi dorit cu adevărat prezența consilierilor liberali la ședință. Cât de ipocrit poți fi să convoci o ședință fix în ziua în care știi că ai proces cu consilierii PNL în altă localitate decât cea în care se desfășoară ședința? Cu privire la posibilitatea de a participa online la ședință, considerăm că era o ședință prea importantă ca să participăm online, iar pesediștii să fie în sală, în condițiile în care ei nu au pus la dispoziția consilierilor din Opoziție întreaga documentație și toate clarificările cerute de-a lungul timpului. Ca să nu mai spunem că primarul a convocat ședința informând că este vorba de participarea FIZICĂ a acestora, nu online.

Facem precizarea că toate voturile date de consilierii PNL proiectelor de hotărâre ce îi vizează pe focșăneni au fost pozitive doar atunci când administrația locală condusă de PSD și de primarul Misăilă a venit cu documente, cu lămuriri clare, fără nici o umbră de îndoială asupra problemelor de votat. PNL nu va vota niciodată proiectele inițiate de Misăilă care nu îndeplinesc condițiile de oportunitate, legalitate și nu sunt clarificate toate lămuririle pe care focșănenii ne-au cerut să le obținem în mod expres de la administrația PSD.

Comunicat de presă-Departament Comunicare PNL Focșani, 9 iulie 2020


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.