Politică

Primarul liberal al comunei Vizantea Livezi către președintele României: „Domnule Președinte Iohannis, m-ai dezamăgit!”

Ziarul de Vrancea
27 oct 2021 7168 vizualizări

Se cam agită apele și în PNL Vrancea. După ce săptămâna trecută doi parlamentari PNL de Vrancea s-au exprimat public că nu vor vota un Guvern al partidului lor susținut de PSD, mai apare un indiciu că nimic nu mai este cum era până în urmă cu câteva luni. 

Într-o postare făcută duminică seara, 24 octombrie 2021, pe contul său de facebook, primarul liberal al comunei Vizantea Livezi, Dragoș Ciobotaru, unul dintre fruntași în privința procentelor obținute pentru partidul său în alegerile din 2019 (europarlamentare) și 2020 (locale și parlamentare), face o analiză extrem de critică referitoare la actualele probleme cu care se confruntă formațiunea sa politică.

Primarul Ciobotaru nu-l ocolește pentru rolul jucat în acutizarea acestor probleme, în opinia sa, nici pe președintele României, căruia-i reproșează direct: „Domnule Președinte Iohannis, m-ai dezamăgit!”.

„Mai faceți o pauză, dragi politicieni de rang inalt!

Mai faceți o pauză de la «strategii», «calcule» și «combinații» si mai gândiți-vă pentru ce sunteți acolo, pentru ce și-au pus oamenii speranțele in voi!

Nu pot spune că îmi pare rău că am susținut partidul din care fac parte - PNL, cred că are cei mai buni si serioși politicieni, de la primari extraordinari, la politicieni serioși, experimentați si performanți fie ei președinți de Consilii Județene, parlamentari sau europarlamentari, însă ce se întâmplă in partid de vreo 4-5 luni efectiv este inexplicabil.

Domnule Președinte Iohannis, m-ai dezamăgit!

Știți câte probleme sunt de rezolvat? Știți cu câte ați ramas în urmă? Știți cât de mult rău faceți prin dorința dumneavoastră de a controla tot?

Un partid este format din oameni, iar un partid puternic este format din oameni care cred puternic în doctrina, ideile dar si viziunea liderilor; noi la PNL nu prea mai avem nimic.

Avem în schimb toți acei politicieni pe care i-am amintit mai sus, sper ca ei să poată forța revenirea la principiile care ne-au ghidat în ultimii ani.

Nu o să vorbesc nici despre oportuniști, nici despre lipitori, nici de anumiți oameni politici care vremelnic au ajuns pe diverse funcții. Aceștia sunt peste tot, în toate partidele și vor dispărea la fel de repede cum au apărut; consecvența, consistența si profesionalismul nu pot fi mimate!

Sănătate vă doresc tuturor, iar decidenților noștri, sănătate la cap!”-  Dragos Ciobotaru


Text informații: Dragos Ciobotaru

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.