Politică

VIDEO | Președintele USR, Dan Barna la Focșani: Filialele pot decide colaborări punctuale

Ziarul de Vrancea
20 aug 2019 2788 vizualizări
Foto:Dan Barna la Focșani, alături de președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte
Foto:Dan Barna la Focșani, alături de președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte

URL lasă o portiță deschisă pentru eventuale colaborări cu PNL  sau alte partide, pe plan local, a arătat Dan Barna în cadrul unei conferințe de presă susținută la Focșani.

Acesta a venit în Vrancea în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale. ”Structura în care funcționează USR este aceea a unei autonomii importante la nivelul filialelor județene, astfel încât acolo unde o filială decide că este nevoie de colaborări punctuale, acestea vor fi posibile. Nu va o alianță, dar punctual, în funcție de specificul unei localități, județ, este posibil acest lucru”, a declarat Dan Barna. Președintele USR a afirmat că actuala clasa politică ”și-a cam terminat benzina” și este nevoie de oameni, întrucât statul nu mai funcționează. ”România nu mai asigură încredere, România nu mai furnizează speranță. Vedem din evenimentele care s-au întâmplat în ultimele săptămâni și în ultimele luni că statul nu mai reușește să asigure siguranța cetățenilor, nu mai reușește să asigure funcționarea spitalelor. Sistemul de educație nu mai reușește , de asemenea, să furnizeze resursă umană profesională pentru companii”, a afirmat Dan Barna. Președintele USR a arătat că este nevoie de concursuri organizate ”pe bune” pentru a intra în administrație. Candidatul la președinție a vizitat și o firmă din Focșani, Micromet, condusă de omul de afaceri Gheorghe Stan, pe care a dat-o drept exemplu că se pot afaceri de succes și în Vrancea. (Mihai BOICU)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.