Politică

Portretul femeii PSD-iste la maturitate-VIDEO-Reportaj recorder.ro

Ziarul de Vrancea
4 sep 2018 1501 vizualizări

Partidul Social Democrat promovează femeile în politică: 28% din Guvern e reprezentat de femei, cel mai ridicat procent din istoria României. Am vrut să vedem cum arată femeia PSD-istă, dincolo de stereotipurile cu care ne-am obișnuit. Am fost la școala de vară a Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD), care s-ar putea numi foarte bine și "Fan Club Viorica Dăncilă". Timp de două ore, prima femeie premier a României a fost cântată în psalmi de mulțumire pentru binele pe care-l face țării. Apoi Viorica a luat cuvântul, explicând că, da, și ea e om și e supusă greșelii, însă toate greșelile sunt pe fondul oboselii. Muncește enorm. Femeile social-democrate au aplaudat îndelung, care cu mâinile pe sus, extaziate, care discret, conform ținutei. Pentru că, dincolo de scopul oficial care a camuflat acest eveniment, Școala de vară a OFSD a fost ca o serbare de sfârșit de an, în care doamnele PSD-ului și-au etalat rochiile de mare, gentuțele în culori vesele, iar cea mai mare grijă a fost ca selfie-urile să iasă perfect. Nu e nimic relevant în această șezătoare modernă. Publicăm, totuși, materialul video pentru că s-ar putea să descoperim, nu peste multă vreme, că aceste doamne conducătoare de SUV, cititoare de Coelho (da, da, vezi secunda 50) și iubitoare de tocuri înalte ne vor decide viețile. Dacă nu ele, atunci cine? „Pe mâinile cui să lăsăm România?”, a întrebat Viorica Dăncilă, la final, ca o mobilizare. (Atenție, materialul video se încheie cu un schimb de înjurături între niște doamne social-democrate și niște domni care le detestă. E trist că unii protestatari au ajuns să jignească in corpore 300 de femei. E la fel de trist că unele dintre aceste femei abia așteaptă să pareze și să întoarcă îndelung dezbătutul cuvânt "muie". Treapta cea mai de jos a relației politician-cetățean tocmai a fost atinsă, la Mamaia, prin dialogul: "Muie!" "Muie ție!") 

Text articol + VIDEO:Recorder

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.