Politică

Politică „altfel” în Vrancea. Metoda „autobuzul”, folosită la alegerile organizației USR-PLUS Focșani din 27 iunie 2021

Ziarul de Vrancea
2 iul 2021 2276 vizualizări

Cel puțin acest lucru rezultă clar din textul postat pe Facebook de actualul subprefect și vicepreședinte al organizației USR-PLUS Focșani, Radu Țigănuș.

„Pe 27 (n.r. iunie) am luptat împotriva unui autobuz plin cu membri Crucea Roșie Română, membri de la Mărășești, Bolotești și Milcovul, oameni care nu au avut și nici nu vor avea vreo legătură cu Focșaniul!”- a precizat Radu Țigănuș pe Facebook joi, 1 iulie 2021, în jurul orei 1:00.

Cum relatează Radu Țigănuș că s-au desfășurat, în opinia sa, alegerile din 27 iunie 2021 la organizația USR-PLUS Focșani:

Dragi colegi din USR PLUS Vrancea,

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru faptul că ați venit la vot, pentru încurajările voastre, pentru faptul că ați fost alături de noi, pentru că m-ați și ne-ați votat!

Atât week-endul trecut cât și acum 2 săptămâni am lucrat ca o adevărată echipă.

O echipă de oameni frumoși și inimoși, care au luptat până în ultima clipă pentru idealurile comune care ne-au impulsionat accederea în viața politică!

Pe 27 am luptat împotriva unui autobuz plin cu membri Crucea Roșie Română, membri de la Mărășești, Bolotești și Milcovul, oameni care nu au avut și nici nu vor avea vreo legătuăa cu Focșaniul!

Am fost foarte aproape de un rezultat foarte bun, subsemnatul pierzând președinția filialei Focșani la un singur vot. Corina Atanasiu, pe care o felicit pentru rezultat, a câștigat cu 89 de voturi președinția Filialei USR-PLUS Focșani, iar eu am obținut 88.

PLUS Vrancea a avut 109 membri cu drept de vot, din care și l-au exercitat 85 de membri.

Am avut și o membră căreia nu i s-a permis să voteze, cu toate ca avea drept de vot și pentru care s-au trimis cel puțin 10 cereri de remediere a erorii materiale în decurs de 3 săptămâni. Acest lucru s-a datorat faptului că pe această membră o cheamă Țigănuș și este mama mea.

Rezultatul final este unul bun, fostul PLUS avand 2 vicepreședinti în Biroul Local în persoana domnului Ion Bercuci și Radu Țigănuș și membru-Dorin Andronache.

În încheiere doresc să vă mulțumesc încă o dată, fiecăruia dintre voi, pentru tot sprijinul acordat în această cursă electorală.

Sunt foarte mândru de echipa noastră și vă promit că atât timp cât mi se va permite să rămân membru USR-PLUS, nu voi da nici un pas înapoi și nu voi renunța la principiile asumate de la bun început!

Radu Țigănuș

Vicepreședinte USR-PLUS Filiala Focșani

Text informații + foto: Radu Țigănuș

Reamintim că informații neoficiale ( surprinzător până acum nu a apărut nici o comunicare oficială despre aceste alegeri!) spun că la alegerile interne din organizația USR-PLUS Focșani, desfășurate a doua oară, duminică 27 iunie 2021 ( cele de pe 13 iunie 2021 au fost reprogramate după un scandal la care a fost chemată Poliție prin 112 ), secretarul de stat Corina Atanasiu a câștigat alegerile pentru funcția de președinte, la un singur vot diferență de contracandidatul său, subprefectul Radu Țigănuș.Astfel, potrivit acestor informații neoficiale vehiculate, 89 de voturi au revenit Corinei Anatasiu și 88 de voturi lui Radu Țigănuș.

În cadrul aceluiași scrutin, RaduŢigănuş a fost ales în funcția de vicepreşedinte al organizației Focşani USR-PLUS, alături de Ion Bercuci, care provine tot din PLUS. În Biroul Local al formaţiunii au mai fost aleşi Dorina Andronache (PLUS), consilierul judeţean Mihăiţă Lepădatu (USR), Petruţ Lupu (USR) şi viceprimarul municipiului Focşani, Alexandra Tătaru (USR). La procesul electoral de duminică şi-au exprimat votul 207 membri de partid din cei 270 cu drept de vot. Duminică vor avea loc alegeri la organizaţia judeţeană a USR-PLUS, acolo unde contracandidaţi sunt actuialul preşedinte al filialei, Mihăiţă Lepădatu şi Liviu Mălureanu, preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.