Politică

PNL:Primarul Misăilă să înceteze cu discriminarea oamenilor suspecți de COVID-19 și să nu mai ceară expulzarea lor din Focșani!

Ziarul de Vrancea
27 mar 2020 2044 vizualizări

Primarul Focșaniului ,Cristi Valentin Misăilă, dă dovadă de o iresponsabilitate maximă în aceste zile panicând populația, instigând indirect la acțiuni împotriva autorităților locale și împotriva oamenilor care sunt suspecți de noul coronavirus, deși nu au nicio vină că au ajuns să fie testați pentru COVID-19.

Primarul Misăilă distribuie informații care trebuie gestionate în mod unitar prin intermediul Grupului de Comunicare Strategică, făcându-se astfel vinovat de dezvăluirea unor informații care nu trebuie făcute publice pentru a nu se crea panică suplimentară în tot acest timp în care ne aflăm în stare de urgență.

În plus, ce ar dori primarul să se facă cu oamenii care sunt suspecți și care sunt în carantină? Să fie omorâți? Să fie gazați? Să fie duși în ghetouri infecte? Să fie lăsați în afara orașelor precum erau lăsați ciumații acum 2000 de ani? Nu sunt și ei oameni? Nu trebuie monitorizați și ajutați? Important este că ei sunt supravegheați și nu se poate ajunge la ei și nici ei nu pot părăsi locațiile în care au fost plasați. Sunt sute de locații în toată România, atât în centrele orașelor, cât și în marginea lor, care primesc oameni în carantină. La București sunt hoteluri importante care s-au transformat în spații primitoare pentru suspecții de COVID-19.

Conform teoriei primarului Focșaniului, spitalele din municipii și orașe ar trebui dărâmate pentru că sunt pline de oameni bolnavi, de toate bolile, și reconstruite la câțiva kilometri de reședința de județ.

Îi solicităm public primarului Cristi Valentin Misăilă să se abțină de la instigarea oamenilor împotriva autorităților care-și fac treaba în aceste zile și să nu mai împartă oamenii în buni (cei sănătoși) și răi (cei cu COVID-19 sau suspecți).

Departament Comunicare PNL Vrancea, 27 martie 2020


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.