Politică

PNL Vrancea:Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a incitat oamenii să comită o contravenție

Ziarul de Vrancea
26 sep 2020 2260 vizualizări

Departamentul Comunicare al PNL Vrancea a transmis următoarele comunicate de presă referitoare la incidentele electorale din ultima zi de campanie electorală pentru alegerile locale.

”Edilul Focșaniului i-a îndemnat aseară pe oameni să sune în mod abuziv la numărul de urgență 112, invocând o hotărâre dată de adversarii politici ai PNL (inclusiv PSD) din Biroul Electoral Municipal Focșani. Hotărârea politică dată ieri de BEM nu era, însă, DEFINITIVĂ, fiind dată cu ”drept de contestație în 24 de ore de la data afișării”.

Cum nici executorie nu era, pentru că legea este clară la acest capitol, voluntarii PNL nu erau împiedicați de nimeni și de nimic să distribuie pliantele în care dezvăluiau Caracatița PSD Misăilă – Oprișan (cu salariile lor uriașe cu tot), dar și modul în care 6 hectare de teren din Focșani au fost vândute în 2017 cu doar 3,5 euro metrul pătrat. Aceste informații n-ar fi dorit primarul Focșaniului să ajungă la public, astfel că a încercat o diversiune pe Facebook, prin fiica și ginerele său, dar și prin alți oameni din PSD care au furat pliantele împărțite focșănenilor.

Mesajul lui Misăilă de pe rețeaua de socializare a fost un gest inconștient, menit eventual să ocupe liniile de urgență 112, iar din cauza lui oameni care chiar au nevoie de o intervenție urgentă a autorităților să nu poată fi ajutați la timp.

Și pentru a vedea cât de departe merge ipocrizia lui Misăilă, trebuie să spunem că acesta s-a întâlnit aseară cu mai multe echipe de liberali care împărțeau pliantele pe care primarul PSD le contesta, însă el n-a avut curajul să sune la 112! Probabil pentru că știa că nu este o urgență apelul său, iar decizia BEM nu era definitivă. Cum s-ar spune, Misăilă a încercat o diversiune menită să inducă în eroare cetățenii, încercând să scoată castanele din foc cu mâna altora.

Reamintim informația pe care am mai transmis-o astăzi, aceea că fiica și ginerele primarului Misăilă au apelat abuziv 112, provocând aseară o tensiune stradală inutilă și mințind cu Poliția de față, afirmând că ”hotărârea BEC este executorie!””

Departament Comunicare PNL Vrancea, 26 septembrie 2020

Citiți și:Fiica și ginerele primarului Misăilă de la Focșani, reclamați pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență 112, pentru furtul unor  materiale informative și distrugerea acestora

Raluca Alecsandrescu a mințit cu Poliția de față: ”Hotărârea BEC este executorie!”

Șeful Poliției Locale Focșani (aflată în subordinea primarului Cristi Valentin Misăilă), Dorian Alecsandrescu, și soția sa, Raluca Alecsandrescu, au sunat în mod abuziv aseară la numărul de urgență 112 pentru a face o reclamație neîntemeiată la adresa PNL Vrancea. În condițiile în care nu dețineau o hotărâre definitivă a Biroului Electoral Județean Vrancea, fiica și ginerele primarului Cristi Misăilă și-au permis să-și folosească influența și să cheme Poliția în mod abuziv. Cei doi au asmuțit, practic, Poliția municipiului Focșani împotriva voluntarilor Partidului Național Liberal aflați în campanie electorală legală pe raza municipiului Focșani.

Ulterior, cei doi au fost reclamați pentru furtul unor  materiale informative care nu le aparțineau și distrugerea acestora. Partidul Național Liberal filiala Vrancea solicită autorităților competente să facă o anchetă fermă și nepărtinitoare în acest caz. Folosirea abuzivă a numărului de urgență 112 prin încălcarea legislației în vigoare chiar de către șeful Poliției locale Focșani reprezintă un semnal de alarmă extrem de grav pentru întreaga societate. Cetățenii cinstiți din acest oraș și din acest județ, care plătesc taxe și impozite și care așteaptă de la autorități să respecte tot ceea ce înseamnă noțiunea de urgență, au toată dreptatea din lume să fie deranjați de atitudinea șefului Poliției locale.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 26 septembrie 2020


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.