Politică

PNL Vrancea: „Disperarea PSD nu are limite. Atacurile la adresa președintelui Ludovic Orban, nefondate și infantile”

Ziarul de Vrancea
4 mai 2019 1990 vizualizări

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea respinge categoric atacurile infantile ale primarului municipiului Focșani la adresa președintelui PNL Ludovic Orban, acesta din urmă trăgând ieri un semnal de alarmă la adresa manierei în care PSD și Marian Oprișan au înțeles să se comporte după ce au văzut că PNL vrea să organizeze un miting și un marș de amploare la Focșani, duminică 05 mai 2019.

PNL și Ludovic Orban nu instigă la violență. PNL și Ludovic Orban au tras un semnal de alarmă din cauza faptului că ulterior zilei în care PNL a anunțat că va face miting și marș în Focșani PSD s-a grăbit să-și organizeze propriul miting fix în aceeași zi (5 mai 2019), anunțată de Partidul Național Liberal. De aici rezultă reaua intenție a lui Oprișan, invidia peste măsură și încercarea de a crea conflicte între susținătorii celor două partide. O altă dovadă este faptul că UNPR, la nivel central, a anunțat că nu a cerut nicio aprobare pentru un miting sau marș la Focșani, asta după ce viceprimarul UNPR de la Focșani a afirmat clar că a solicitat aprobare pentru miting și marș chiar pe 5 mai 2019. Aceasta este dovada clară a înțelegerii între PSD și UNPR să încerce să saboteze mitingul PNL de duminica aceasta. În acest context, atacurile primarului de Focșani la adresa PNL și a lui Ludovic Orban sunt penibile și denotă o disperare în tabăra PSD.

Reamintim că PNL va organiza un miting electoral mâine, duminică,5 mai 2019, în Focșani , în parcarea de vizavi de Electrica, de la orele 15.30, acțiunea fiind aprobată în cadrul Comisiei convocate la nivelul administrației publice locale, comisie care a analizat documentația depusă de PNL și alte aspecte care țin de legalitate.

PNL Vrancea a luat toate măsurile legale prevăzute de Legea 60/1991, de la voluntari la responsabili de eveniment, stabilire traseu etc. astfel încât mitingul să se desfășoare în termenii legali prevăzuți de legislație. În plus, în ședința Comisiei din data de 3 mai 2019, am solicitat în mod clar autorităților să nu aprobe un miting al altor formațiuni politice în zona mitingului PNL, tocmai pentru a fi evitate orice incidente între participanți. Orice eveniment neprevăzut care poate apărea, în sensul apariției unor susținători ai altor partide în zona B-dul Independenței nr. 8 (vizavi de Electrica) nu va fi în responsabilitatea PNL, ci a autorităților locale și a instituțiilor abilitate să asigure ordinea publică.

Departamentul Comunicare PNL Vrancea, 4 mai 2019

Citiți în documentul atașat acestui text,  comunicatul de presă al primăriei Focșani, intitulat:PNLvrea la Focșani - stare de nervozitate crescută și lupte de stradă

Cititiți și:VIDEO | Preşedintele PNL, Ludovic Orban acuză autoritățile din Focșani că organizeză duminică o contramanifestaţie, ca în anii ’90


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.