Politică

PNL Vrancea anunță că a strâns 35145 de semnături de susținere pentru candidații la alegerile parlamentare

Ziarul de Vrancea
21 oct 2020 1823 vizualizări

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Vrancea anunță că a strâns 35145 de semnături de susținere pentru candidații la alegerile parlamentare și că va depune mâine miercuri, 21 octombrie 2020, la Biroul Electoral Județean listele cu semnăturile pentru susținerea candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie.Redăm în continuare conținutul integral al comunicatului de presă menționat.

 

Miercuri, 21 octombrie 2020,  PNL Vrancea va depune la Biroul Electoral Județean listele cu semnăturile pentru susținerea candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

PNL Vrancea a strâns până la această dată nu mai puțin de 35145 de semnături din partea celor care vor să aibă în Parlamentul României nume ca Ion Ștefan, Ionel Dancă, Neculai Tănase, Liviu Bostan, Gabriela Marchitan, George Colev, Andy Florin Tufaru – la Camera Deputaților, respectiv Raluca Gabriela Ioan, Eduard Lambrino, Florin Nedelcu, Eugenia Drăgușanu – la Senat.

Vrâncenii au dat semnalul, încă din timpul alegerilor europarlamentare, că vor să fie reprezentați de oameni capabili, profesioniști, dând o șansă candidaților liberali să se afirme pentru a aduce o schimbare în politică, printr-o abordare modernă, capabilă de a aduce plus valoare. 

Departament Comunicare PNL VRANCEA 20 octombrie 2020

Citiți și postarea activată pe contul de facebook Ion ȘTEFAN   pe același subiect

Miercuri, 21 octombrie, vom depune la Biroul Electoral Județean candidaturile PNL Vrancea la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Echipa PNL Vrancea a strâns până la această dată nu mai puțin de 35.145 de semnături din partea vrâncenilor, cărora le mulțumim!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.