Politică

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea | Comunicat de presă

Ziarul de Vrancea
17 nov 2019 535 vizualizări

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea a luat cunoștință  faptul că lui Marian Oprișan i se pare ilegal atunci când dorești să vezi pe ceea ce dai banii.

Miliardele cheltuite fără rost pe parcursul zecilor de ani, l-au făcut să-și piardă simțul realității și nici măcar procesele care au costat sume enorme nu l-au trezit la realitate. Singura lui reacție la dorința de normalitate a vrâncenilor este acționare în judecată și proferarea de jigniri în plenul ședințelor de Consiliu Județean, a căror solemnitate o invocă de fiecare dată când este pus în dificultate de un consilier liberal.

Tribunalul Vrancea ar trebui să delege un complet de judecată special pentru Oprișan, deoarece pe lista lui s-au înscris Inspectoratul Școlar Vrancea, inspectorul general, inspectorul adjunct, publicația „Ziarul de Vrancea” și un ziarist. Reacția unui animal rănit este aceea de a mușca din oricine, fără discernământ. Nu știm dacă „râma politică” face la fel, dar obervăm tentativele jalnice. Dacă această reacție provine din frica apropierii momentului în care va trebui să justifice foarte multe lucruri făcute și extraordinar de mulți bani irosiți, îl înțelegem. Mai înțelegem că matematica pe care o știe el, de tip Pristanda, îl încurcă atunci când sunt bani în joc, dar dacă se întâmplă și atunci când este vorba despre anii de guvernare

În încheiere, îl sfătuim pe „conducătorul organului deliberativ al județului”, așa cum îi place să se intituleze, să-și dea demisia și să lase la conducerea județului oameni cu respect față de banii publici și cetățeni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.