Politică

Parlamentarii PNL de Vrancea resping refacerea USL, tot mai vehiculată ca fiind agreată de echipa Cîțu

Ziarul de Vrancea
10 sep 2021 2955 vizualizări
Deputații PNL de Vrancea, Ion Ștefan și Ionel Dancă precum și senatoarea PNL de Vrancea Raluca Ioan au au făcut publice, marți 07 septembrie 2021, pe conturile lor de facebook, postări prin intermediul cărora resping tot mai vehiculata refacere în aceste zile a fostei Uniuni Social Liberale (USL).Adică unei alianțe politice mai mult sau mai puțin oficiale despre care se discută între PNL și PSD.
Deputații PNL de Vrancea, Ion Ștefan și Ionel Dancă precum și senatoarea PNL de Vrancea Raluca Ioan au au făcut publice, marți 07 septembrie 2021, pe conturile lor de facebook, postări prin intermediul cărora resping tot mai vehiculata refacere în aceste zile a fostei Uniuni Social Liberale (USL).Adică unei alianțe politice mai mult sau mai puțin oficiale despre care se discută între PNL și PSD.

În cursul zilei de marți, 7 septembrie 2021, mai mulți parlamentari PNL care sprijină candidatura la șefia partidului a actualului deținător al funcției, Ludovic Orban, printre care și cei doi deputați și un senator de Vrancea, au făcut publice pe conturile lor de Facebook postări prin intermediul cărora resping tot mai vehiculata refacere în aceste zile a fostei Uniuni Social Liberale (USL). Adică unei alianțe politice mai mult sau mai puțin oficiale despre care se discută între PNL și PSD.

Deocamdată este certă colaborarea între cele două formațiuni politice în parlamentul României în aceste zile în blocarea citirii și votării moțiunii de cenzură depusă de parlamentari ai Partidului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și ai USR-PLUS. 

Ce au transmis cei trei parlamentari PNL de Vrancea pe conturile lor de Facebook:

Deputatul Ion ȘTEFAN 

”Nu, clar și răspicat, oricărei colaborări cu PSD!

Nu am dărâmat un guvern nociv și anti-stat de drept pentru a fi susținuți de PSD! Nu am ieșit în stradă la protestele pentru Justiție pentru a fi bănuiți acum că vrem să fim colegi de guvernare cu ”călăii”! Nu am participat la mitingul Diasporei unde am fost gazați chiar de PSD pentru a ne face acum că uităm! Nu am schimbat culoarea politică a județului Vrancea, acolo unde l-am învins, alături de colegii din PNL Vrancea și de președintele Ludovic Orban, pe baronul ”Portofel” - ”mama mea sunt eu” pentru ca acum să ni se spună că suntem la aceeași masă!

Ca parlamentar PNL de Vrancea, om care crede în valorile liberale, antreprenor, ca vrâncean care știe, asemeni vrâncenilor din tot județul și a celor răspândiți în cele patru zări, cât de mult rău a făcut PSD, de-a lungul deceniilor, nu voi aceepta niciodată o colaborare cu socialiștii!

Iar celor care le trece prin cap o asemenea idee politică, le spun doar atât: veniți în Vrancea să vedeți ce a rămas în urma neo-comuniștilor și cât de greu se repară lucrurile și veniți să le spuneți vrâncenilor în față o asemenea grozăvie! Nu va avea nimeni acest curaj pentru că PSD este și va rămâne ”ciuma roșie”!

Niciodată împreună!”

Deputatul Ionel Dancă

”În calitate de deputat al Partidului Național Liberal, am fost ales de cetățenii județului Vrancea pentru o guvernare liberală fără PSD, pentru dezvoltarea Romaniei, în care nicio regiune nu va mai fi lăsată în urmă, și nu voi accepta și nu voi susține o nouă majoritate în Parlament cu PSD care a blocat dezvoltarea județului Vrancea și a multor regiuni din țară.”

Senatorul Raluca Ioan

În calitate de senator al Partidului Național Liberal, am fost aleasă de cetățenii județului Vrancea pentru o guvernare liberală fără PSD, pentru dezvoltarea Romaniei, în care nicio regiune nu va mai fi lăsată în urmă, și nu voi accepta și nu voi susține o nouă majoritate în Parlament cu PSD care a blocat dezvoltarea județului Vrancea și a multor regiuni din țară.”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.