Politică

Părerea unui liberal membru de partid de rând - Despre LISTA PNL pentru alegerile europarlamentare

Ziarul de Vrancea
12 ian 2019 1599 vizualizări

Peste o lună, listele PNL pentru alegerile europarlamentare vor fi definitivate. Lung prilej de vorbe și de ipoteze...democratice. Ca la PNL!

Partiduțele mici și noi se vor lăuda cu faptul că ele și-au desemnat candidații prin votul direct al tuturor membrilor lor. Foarte frumos ! Așa e când ești mic și începător. Doar că suma membrilor lor ar putea atinge, eventual, numărul delegaților Congresului PNL.

Dincoace, in preajma și interiorul PNL, nu au cum să nu izbucnească nemulțumirile și frustrările. Miza, inclusiv (sau mai ales) financiară nu este mică. Vor fi băgați în priză susținătorii, simpatizanții, conturile false sau nu de pe facebook, conexiunile din presa mai mult sau mai puțin onestă..

Veți fi surprinși dacă afirm ca NU MĂ INTERESEAZĂ LISTA ?

Eu apreciez că, pentru PNL ca și pentru mulți alți, este important, chiar definitoriu, să anunțe public criteriile exacte care au dus la Listă.

Să fie cunoscute, pentru fiecare aspirant, punctajele obținute pentru ( de exemplu) activitatea politică PNL și în afara PNL, limbi străine vorbite efectiv, activitatea anterioară în organisme externe și interne, ierarhia în sondaj etc.

Și ar fi perfect dacă, pentru fiecare criteriu supus evaluării, s-ar face cunoscută și ponderea sa în punctajul final.

Dacă cele de mai sus ar fi făcute publice, orice discuție legată de componența și ierarhia listei ar fi doar cârcoteală de frustrați.

Hai să vedem cui îi place rigoarea !

Sursa:facebook

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.