Politică

Organizația de tineret a partidului „Forța Dreptei” Vrancea a fost validată oficial

Ziarul de Vrancea
23 iun 2022 1916 vizualizări
Organizația de tineret a partidului ”Forța Dreptei” filiala Vrancea a fost oficial validată de forurile de conducere, marți, 21 iunie 2022.
 

Din componența Biroului Politic Județean al Organizației de Tineret fac parte 19 membri, minimum de persoane în acest for fiind de 11. Conducerea Biroului Politic Județean interimar al Organizației de Tineret a partidului Forța Dreptei Vrancea va fi asigurată de Tufaru Andy- Florin în calitate de Președinte interimar. ”Biroul Politic Județean Vrancea al Organizației de tineret a fost oficial VALIDAT! Am fost prima organizație care a fost prezentată și a fost validată, noi fiind cea mai numeroasă dintre cele prezentate marți. Le mulțumesc prietenilor și colegilor mei pentru implicare și dorință de muncă. Împreună vom fi o voce puternică pentru toți tinerii din Vrancea care vor respect pentru pregătirea lor profesională și pentru munca pe care o depun pentru societatea românească”, a spus Andy-Florin Tufaru, președintele interimar al Organizației de tineret de la Forța Dreptei Vrancea. Mandatul său încetează după desfășurarea Conferinței Județene de alegeri.

Le urez succes tinerilor de la Forța Dreptei Vrancea. Andy Tufaru este unul dintre tinerii care nu face de mult politică, dar care a confirmat, prin decizia sa, că drumul său și al echipei sale nu stă la umbra socialiștilor. Sunt încrezător că va construi o echipă frumoasă și dedicată, care va avea și rezultate pe măsură. Îi așteaptă confruntări serioase, dar dacă vor fi corecți, sinceri, muncitori, sunt absolut sigur că rezultatele vor fi dintre cele mai bune. Vrâncenii așteaptă un suflu nou în politică și implicarea tinerilor, care să schimbe potecile bătătorite ale politicienilor cu state vechi. Este o așteptare a societății ca frâiele să fie preluate de tineri pregătiți, cu bun simț, muncitori și dedicați principiilor de dreapta. Sper ca ei să schimbe politica în Vrancea și în România”, a spus Ion Ștefan, deputat Forța Dreptei Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.