Politică

Oprișan pare că a trecut de partea lui Liviu Dragnea

Mihai Boicu
5 mar 2018 2490 vizualizări

Marian Oprișan a declarat luni, înainte de ședința Comitetului Executiv al PSD, ca va decide după ședință dacă își va depune candidatura pentru o funcție de conducere în partid la congresul din 10 martie.

Șeful PSD Vrancea a făcut câteva afirmații care par să arate o apropiere de Liviu Dragnea, după ce acesta s-a situat în tabăra fostului premier Mihai Tudose.  ''Am auzit că domnul Codrin vrea explicaţii de la Dragnea, cum că Liviu Dragnea ar fi omul serviciilor. Eu vă spun cu toată responsabilitatea: numai un nebun ar putea să spună că Liviu Dragnea, care a avut atât de suferit în urma a ceea ce i s-a întâmplat în urma referendumului de demitere a lui Traian Băsescu, (...) ar putea să afirme faptul că Dragnea are vreo legătură cu serviciile. Nu, Dragnea nu are nicio legătură cu serviciile", a afirmat Marian Oprișan. Întrebat dacă s-a împăcat cu Dragnea acesta a răspuns că este o ”întrebare răutăcioasă”. În ultima perioadă Marian Oprișan a lăsat de mai multe ori să se înțeleagă că ar putea să candideze pentru o funcție de conducere. Tot luni, Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a spus că va propune câteva modificări ale statului PSD, una dintre ele fiind eliminarea interdicției ca șefii organizației județene să fie și vicepreședinți ai partidului. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.