Politică

Oprișan despre amenințările devenite publice, după recenta ședință a CJ Vrancea:”S-a ajuns la un schimb amuzant de replici”

Ziarul de Vrancea
9 aug 2019 3183 vizualizări

Reamintim că  joi 08 august 2019 la ședința ordinară  a Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan a dat de înțeles că românii care vor participa pe 10 august la mitingul Diasporei din Piața Victoriei ar putea lua bătaie.Citiți și ascultați și:AUDIO: Oprișan îi amenință cu bătaia pe românii care vor protesta sâmbătă, în Piața Victoriei, din București.Citiți în continuare cum înceracă Oprișan să se disculpe după  ”isparva” din ședința de  joi 8 august 2019 a Consiliului Județean Vrancea.

Comunicat de presă-9 august 2019

Informațiile aparute în mass media, vizavi de schimburile de replici din cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Vrancea din data de 8 august 2019, sunt deformate în mod tendențios, drept pentru care consider că opinia publică trebuie să afle cum stau lucrurile în realitate.

Grupul consilierilor PNL Vrancea are de fiecare dată, în cadrul dezbaterilor, atitudini agresive, abordează subiecte care nu fac obiectul ședinței, doar pentru a scoate vorbele din context și a face subiecte senzaționale de presă.

În cadrul ședinței ordinare din 8 august, liberalii au pertuberat încontinuu solemnitatea ședinței, au căutat cu orice preț motiv de scandal, practic timp de o oră și jumătate m-au provocat fără oprire, doar, doar vor putea specula ceva.

Când discutam despre organigrama Direcției Generale de Asistență Socială și Prortecția Copilului Vrancea, s-a ajuns la un schimb amuzant de replici cu un consilier liberal, iar cuvintele mele, spuse în glumă la atacurile continue ale acestuia, au fost singurele de care s-au putut agăța pentru a crea un subiect de presă

Nu am transmis vreun mesaj românilor participanți la miting! Din contră, nu-mi doresc să revăd violențele de la manifestările de anul trecut.

Din păcate, PNL Vrancea nu are planuri sau realizări proprii pe care să le facă cunoscute, de aceea campania lor electorală constă doar în a mă denigra, pentru a atrage simpatia cetățenilor și a mai câștiga, astfel, un vot.

Fixațiile asupra unei persoane se pot diagnostica în medicină. Mult mai greu este însă să-i convingi pe oameni că meriţi încrederea lor, pentru că acest lucru se întâmplă doar atunci când munceşti şi îţi canalizezi întreaga activitate în interesul comunităţii pe care o reprezinţi.

Reiterez că nu am sugerat nimănui nimic! De aceea, în tot ceea ce voi face, nu voi mai ține cont decât de dorințele cetățenilor, făcând abstracție de opiniile ipocrite ale adversarilor mei politici.

MARIAN OPRIȘAN

Președintele

Consiliului Județean Vrancea

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.