Politică

Oprișan acuză liberalii că au complotat cu Dragnea, Toma îi transmite că ”îmbătrânește urât”

Mihai Boicu
16 feb 2018 1803 vizualizări

Încercarea PNL de a-l schimba din funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea pe Marian Oprișan a dus și la apariția acuzațiilor că ar fi vorba de o mișcare făcută în înțelegere cu Liviu Dragnea, președintele PSD.

Urmăriți în montajul VIDEO de mai jos, începând de la minutul 18 ,discuțiile purtate în ședința CJ Vrancea din 15.02.2018, pe marginea proiectului de revocare din funcție a lui Marian Oprișan

 

Oprișan a spus că liberalii nu s-au înțeles cu ”Liviu” asupra consilierilor care vor vota cu ei și a susținut că nu vor aleși PSD care să ”vândă meciul”. Proiectul de eliberare din funcție nu a fost introdus pe ordinea de zi, motivându-se că acesta trebuie să treacă prin comisiile de specialitate. Senatorul Cătălin Toma a negat apoi că s-ar fi negociat cu Liviu Dragnea. ”Așa cum era de așteptat, invocând conspirația mondială, Illuminati și pe Sfântul Duh, Oprișan a refuzat să treacă proiectul pe ordinea de zi. În plus am fost acuzat că împreună cu deputatul Ion Ștefan încercăm să-l ajutăm pe Dragnea să se răzbune. Unii oameni îmbătrânesc, politic vorbind, urât. Plini de teama că își pierd funcțiile și privilegiile, privind speriați în urmă ca nu cumva un Brutus să iasă din umbră”, a transmis Cătălin Toma pe pagina sa de Facebook. Marian Oprișan nu se află în relații bune cu Liviu Dragnea, mai ales s-a situat de partea fostului premier Mihai Tudose. (M. B.)

Citiți și:Liberalii au cerut eliberarea lui Marian Oprișan din funcția de președinte al CJ


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.