Politică

Oprișan acuză că  fost victima unui fake – news cu ”epoleți”

Ziarul de Vrancea
29 nov 2018 1508 vizualizări
Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean și al PSD Vrancea, spune că nu a fost citat la DNA legat de un dosar al lui Liviu Dragnea și că o anumită parte a pus în gura lui Codrin Ștefănescu, secretarul general interimar al PSD, o afirmație pe care nu făcut-o. 

Presa a relatat că social – democratul Codrin Ștefănescu a afirmat că Marian Oprișan ar fi fost la DNA, unde le-ar fi spus procurorilor că PSD va da oricum legea amnistiei și grațierii. ”Nu am fost citat la DNA în nicio calitate în legătură cu vânătoarea de acum un deceniu la care am participat împreună cu mai mulți colegi, printre care și domnul Liviu Dragnea. În România, Parlamentul și Guvernul, atunci când este investit de Parlament, sunt singurele instituții care au dreptul de a legifera. Prin urmare, astfel de povești prin care se induce faptul că PSD ar dori să facă și să dreagă pe un subiect sau pe altul sunt doar invenții gândite în laboratoarele influencerilor cu trese și publicate în gazetele lor on-line”, a spus Marian Oprișan, într-un comunicat de presă. (M. B.)

Citiâți în documentul atașat comunicatul de presă al PSD referitor la acest subiect

Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.