Politică

Oprișan a convocat ședința Consiliului Județean, după ce s-au terminat alegerile din PSD

Mihai Boicu
4 iul 2019 2114 vizualizări

Consiliul Județean Vrancea nu s-a întrunit în ședință în luna iunie, probabil Marian Oprișan fiind prea ocupat cu frământările care au avut loc la vârful conducerii PSD, după cum au acuzat liberalii.

Între timp, alegerile din PSD s-au încheiat, iar ședința CJ va avea loc pe data de 9 iulie, pe ordinea de zi aflându-se 31 de proiecte de hotărâri, dintre care două ale consilierilor PNL. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre privind aprobarea documentației tehnice la faza notă conceptuală și temă de proiecte pentru mai multe investiții. Printre acestea se  află și drumul județean 205 E, care trece prin satul Ciușlea, comuna Garoafa, unde oamenii au protestat față de starea dezastruoasă a drumului administrat de CJ. Un alt obiectiv este consolidarea și restaurarea Casei Memoriale ”Alexandru Vlahuță” din Dragosloveni, comuna Dumbrăveni. Consilierilor județeni li se propune și actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico – economici după încheierea contractelor de achiziție publică pentru lucrările care mai trebuie executate la fosta Prefectura Putna, dar și pentru alte investiții derulate de CJ, ca urmare a schimbărilor legislative care au avut loc. Consilierii județeni PNL au și eu două proiecte de hotărâre, pentru conferirea titlurilor de cetățeni de onoare lui Drăgan Florin Sebastian și Alexandru Puiu, care au salvat vieți omenești prin curajul de care au dat dovadă. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.