Politică

Opoziția îl critică pe primarul Misăilă pentru noul proiect privind traficul din Focșani

Mihai Boicu
6 sep 2018 1620 vizualizări

Opoziția din Consiliul Local Focșani are semne de întrebare asupra proiectului de resistematizare a traficului din Focșani susținut de primarul Cristi Misăilă și majoritatea PSD.

 

. ”Acest proiect mai mult încurcă situația. Una dintre probleme o reprezintă faptul că avem două mari bulevarde, cu opt sensuri în total. Acestea vor avea câte două benzi fiecare. Imaginați-vă că pe una dintre cele  două artere se va bloca circulația. O altă problemă este organizarea parangheliilor în Piața Uniri, când se închide traficul pe bulevardul Unirii. Nu și-a pus nimeni această întrebare”, a spus consilierul UNPR Costel Bîrsan, la o conferință de presă susținută alături de liberalii Nicu Tănase și Ana Maria Dimitriu. Aceștia au mai atras atenția că sunt desființate 1000 de locuri de parcare, iar cifrele circulația a 20.000 de persoane cu transportul public nu ar fi realiste. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.