Politică

Nunta anului în politică: s-a căsătorit Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea

Ziarul de Vrancea
27 aug 2018 2320 vizualizări

Fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, s-a căsătorit duminică, la capela Palatului Snagov. Inițial, ceremonia era programată în biserica Elefterie, din Capitală, dar acolo și-au dat întâlnire mii de oameni, cu intenția de a protesta. Petrecerea are loc tot la Palatul Snagov, departe de ochii publicului și sub supravegherea agenților de pază.

Aleasa lui Valentin Ştefan Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, este fiică de preot și a fost finalistă în concursul Miss Universe România, în urmă cu câțiva ani. Tânăra are o relație cu fiul lui Liviu Dragnea de mai bine de 5 ani. La nunta lor au fost invitați peste 700 de oameni, printre care membrii Guvernului, parlamentari, șefi de consilii județene și primari PSD. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a oficiat cununia civilă.

Ceremonia religioasă ar fi trebuit să aibă loc la Biserica Elefterie din Capitală, unde este parohia socrului mic. Iar pe internet aproape 5000 de oameni au anunțat că se adună acolo ca să protesteze. Așa că, în ultimul moment, locul a fost schimbat. Schimbarea i-a luat prin surprindere pe unii dintre cei hotărâți să protesteze, dar și pe câțiva invitați. Petrecerea de nuntă a fost programată pentru ora 19.30, la Palatul Snagov, o locație de lux pentru astfel de evenimente, amplasată strategic, departe de ochii presei și ai publicului. Paza a fost asigurată de o firmă specializată. Palatul Snagov este locația preferată de mulți demnitari pentru nunți. De exemplu, acolo a organizat petrecerea fiica lui Traian Băsescu, Elena, la prima ei căsătorie. 

Text informații + VIDEO:CANALUL DE STIRI


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.