Politică

Nemulțumirile Gabrielei Firea înainte de CEx PSD: Un impas trebuie să recunoaștem că există

Ziarul de Vrancea
2 sep 2018 1029 vizualizări

Gabriela Firea a ajuns astazi la ședinta CEx PSD de la Neptun și a răspuns la câteva întrebări ale jurnaliștilor prezenți la fața locului. Despre retragerea lui Liviu Dragnea din partid, Gabriela Firea a spus că nu vrea să facă speculații sau să comenteze aceste zvonuri.

„Vreau să spun ce am de spus cu claritate în fața colegilor mei”, a adăugat primarul Capitalei. Gabriela Firea spus că nu a ajuns la Școala de Vară a femeilor din PSD pentru că a fost la o altă întâlnire a președinților de organizații. Legat de remaniere, Gabriela Firea nu a vrut să comenteze și a spus că situația din Guvern va fi prezentată de premierul Viorica Dăncilă. Întrebată dacă sunt miniștri de care e nemulțumită, Gabriela Firea spus că „sunt grupuri de lucru interministeriale care lucreaza de mult prea mult timp pentru a da soluții care sunt evidente”. „Ar fi bine ca acele grupuri de lucru să nu se mai facă că lucrează și chiar să lucreze și să ia decizii constructive”, precizează Gabriela Firea. Ea a subliniat că nu este vorba de mulţumirea sau nemulţumirea sa ori a colegilor săi, şi că în şedinţa CEx fiecare îşi va spune opinia cu privire la starea în care se află România în acest moment. Întrebată despre o posibilă amnistie, Firea a susţinut că ei nu i-a fost prezentat un astfel de proiect şi a vorbit despre proiectele pentru Bucureşti, despre fuziunea RADET-ELCEN şi despre preluarea la Primăria Capitalei a Centurii şi a metroului. „Ştiţi că de multe ori sunt îndurerată că nu se fac progrese în domeniul administrativ, că sunt rămâneri în urmă atât în programul de guvernare naţional, cât şi la nivel local în ceea ce priveşte Capitala şi în ceea ce priveşte fuziunea RADET-ELCEN şi alte proiecte importante, transferarea Centurii şi a metroului la Primăria Capitalei. Dacă acest lucru se va stabili în cadrul şedinţei că este o prioritate, cu siguranţă colegii mei vor dori o cale sută la sută legală, transparentă, comunicată atât populaţiei, cât şi ambasadelor, cât şi tuturor instituţiilor, atât de la Bruxelles, cât şi de aici. Mie nu mi s-a prezentat un astfel de proiect, nu am fost chemată la nicio şedinţă în care s-a discutat acest proiect”, a spus Firea. „Sunt şi lucruri bune şi lucruri mai puţin bune şi toate trebuie să fie prezentate cu maximă sinceritate, cu gândul (...) la toţi românii şi la faptul că avem o mare responsabilitate noi, ca politicieni. Dacă nu mai avem o legătură directă cu românii, cred că fiecare avem o problemă în parte şi nu cred că trebuie să ne gândim doar la cariera noastră individuală ca politicieni, ci în primul rând la parcursul ţării noastre", a mai declarat Firea

Text informații + VIDEO:CANALUL DE STIRI


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.