Politică

Misăilă își însușește ideile de proiecte ale altor consilieri

Alexandra TĂTARU
29 oct 2017 1585 vizualizări

Primarul Misăilă a fost acuzat de lipsa de fair play, nu de puține ori, în ședințele de Consiliu Local, de către liberalii opozanți, că ar semna proiecte și ar avea inițiative pe baza ideilor și proiectelor înaintate de alți consilieri, chiar și din tabăra PSD, chiar dacă unii dintre ei nu au obiecții în această privință.

Așa s-a întâmplat și la recenta ședință de Consiliu Local a aleșilor focșăneni, liberalii protestând pe marginea unui proiect care prevedea modificarea tarifelor pentru un loc de parcare. Consilierul liberal Nicu Tănase a protestat, în numele grupului său, că primarul nu a ținut cont de propunerea de scădere a tarifelor la parcare, în ședința din aprilie a.c., atunci când majoritatea a votat prețul de 170 de lei/loc parcare, însă acum, în octombrie, a inițiat un proiect de scădere a tarifelor, furând, de fapt, idei din proiectul înaintat de liberali în data de 10 octombrie, tocmai pe această temă. ”În aprilie anul acesta, primarul a promovat un preț pentru tariful de parcare. În octombrie, anul acesta, am inițiat scăderea prețului de la 170 lei la 120 lei pentru focșăneni și domnul primar spune că este inițiator. Domnule Primar, proverbul spune că «cine fură azi un ou, mâine va fura un bou». Azi ați furat un bou! Mi se pare lipsă de fair play și eleganță ca dumneavoastră să vă asumați un proiect al altor colegi. Nu degeaba se plâng și mulți colegi din PSD că le furați proiectele”, a obiectat consilierul liberal, Nicu Tănase. În replică, primarul Misăilă a spus că liberalii nu prea obișnuiesc să citească proiectele în integralitatea lor și că le place să producă diversiuni, astfel încât focșănenii să înțeleagă altceva. ”Ați făcut o dezinformare, ca de obicei, iar dacă ați citit proiectul în integralitatea sa, ați fi putut observa că, din documentul înaintat de dumneavoastră, doar un singur articol este preluat. Dar mi l-am asumat pentru că nu am vrut să-mi pun semnătura lângă a dumneavoastră”, a explicat primarul Misăilă. De altfel, acesta s-a și plâns președintelui de ședință, Mihai Nedelcu, că nu face ordine în Consiliu Local și lasă haosul să domine, iar în ceea ce privește proiectul contestat a spus că va iniția două proiecte separate, astfel încât liberalii să nu se mai plângă. (A.T.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.