Politică

Galerie foto | Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan: „Seria fake news-urilor PSD Vrancea continuă!”

Ziarul de Vrancea
4 feb 2020 2935 vizualizări

Într-o postare pe contul de facebook minstrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion ȘTEFAN dă o replică acuzelor  pe care diverși membri ai PSD Vrancea i le-au adus în spațiul public în ultima perioadă

Seria fake news-urilor PSD Vrancea continuă, fără nicio jenă că adevărul ar putea să li se întoarcă, brutal, în față.

De la preluarea mandatului meu am spus că voi publica, periodic, pe site, toate plățile făcute de minister și de instituțiile din subordine. Ceea ce poate fi verificat, simplu, printr-un click, accesând pagina Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, mlpda.ro.

Acest lucru l-ar putea face, dacă ar fi interesat de adevăr și nu de demagogie și atacuri politice, pe rând, Marian Oprișan, care mă acuza anul trecut că nu am efectuat plăți către instituția pe care o reprezintă, pentru o serie de proiecte, dar și mai micii săi imitatori, primari Cristi Misăilă și Mihai Neață.

Cristi Misăilă preferă să se lamenteze că MLPDA nu vrea să îi plătească lucrări prin PNDL, în loc să meargă la pas pe străzile incriminate și să observe că neregulile sunt mult mai mari decât ”două borduri deplasate pe trei străzi”, după cum spune cel care ar trebui să fie gospodar pentru Focșani, nu risipitor și delăsător în privința calității pe care focșănenii o așteaptă la lucrările desfășurate pe bani publici. Am publicat în mai multe rânduri imagini surprinse de inspectorii Corpului de Control la dispoziția ministrului lucrărilor publice care arată modul în care s-a lucrat, în totală bătaie de joc, pe PNDL, în Focșani. Indiferent cât mă acuză Misăilă că acționez politic, treaba de mântuială din oraș poate fi cântărită de oricine. Pe așa ceva nu se pot face plăți până nu se remediază neregulile, care nu sunt deloc ”două borduri deplasate pe trei străzi”.

Este vorba despre asfalt de proastă calitate turnat în pojghiță neuniformă, borduri nealiniate, pavele montate la diferență de nivel față de borduri, diferență de câțiva centimetri, trotuare care nu prezintă un nivel uniform, având aspect denivelat, stâlpi de electricitate care nu au fost relocați, nerespectându-se distanța minimă de un metru dintre carosabil și fața stâlpului, gurile de canal ce au rămas descoperite, nefiind nici măcar semnalizate pentru a se evita posibile accidente ori guri de canalizare de pe marginea carosabilului care nu au fost mutate la fața bordurilor.

De asemenea, primarul Mihai Neață preferă și el să ia în brațe minciuna, cum că MLPDA nu ar fi achitat ultima plată pentru obiectivul de investiții ”Reparații Capitale și Extindere Grădiniță Milcovul“, cerere depusă pe 28.11.2019. În cazul acesta, îi transmit primarului Neață că plata a fost făcută pe 23 ianuarie a.c., și aceasta fiind postată pe site-ul ministerului, doar pentru cei interesați.

Așadar, pesediștilor, lăsați minciuna, că are picioare scurte, iar realitatea vă contrazice.

Text informații + foto:Ion ȘTEFAN


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.