Politică

Ministrul Ion Ștefan, susținut de filiala PNL Vrancea pentru rămânerea în Guvernul României

Ziarul de Vrancea
12 dec 2020 3322 vizualizări

Printr-un comunicat de presă, Departamentul Comunicare PNL Vrancea anunță că în cadrul ședinței de joi, 10 decembrie 2020, a Colegiului Director Județean al partidului, s-a votat în unanimitate susținerea ministrului Ion Ștefan pentru rămânerea în Guvernul României. Prezentăm în continuare conținutul integral al comunicatului de presă amintit.

Joi 10 decembrie 2020 a avut loc ședința Colegiului Director Județean al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea, în sistem online, la întrunire participând aproape 100 de membri PNL.

Pe ordinea de zi s-a aflat și propunerea de susținere a deputatului PNL Ion Ștefan pentru rămânerea în funcția de ministru al lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, în cadrul viitorului cabinet pe care România îl va avea.

Realizările ministrului Ion Ștefan, în perioada noiembrie 2019 – decembrie 2020, reprezintă cel mai bun argument în favoarea păstrării acestuia în Guvernul României.

În condițiile unui an extrem de dificil pentru România, Ion Ștefan a reușit să păstreze toate șantierele deschise, lucrările la marile investiții din România făcându-se în ritm alert. Zeci de proiecte întârziate ani la rând au fost urgentate de ministrul Ștefan, în tot acest timp administrațiile locale din țară fiind susținute, fără discriminare, de către Ministerul Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației. Un minister care a cunoscut un alt ritm de lucru, noi circuite ale dosarelor, noi reguli prin care comunitățile locale au fost ajutate în sensul debirocratizării.

Înainte să devină ministru, Ion Ștefan a avut și o prolifică activitate de deputat, punându-și amprenta pe două proiecte de lege care au devenit realitate: legea privind acordarea de prime de comercializare de 200 de euro per tona de produs, pentru producătorii agricoli, și aducerea gazului românesc în casele românilor.

Disponibilitatea de a munci zi de zi în cel mai alert ritm, profesionalismul de care a dat dovadă și integritatea cu care s-a prezentat în fruntea ministerului sunt argumente suplimentare pentru care cei aproape 100 de colegi liberali prezenți la ședința de astăzi au anunțat susținerea necondiționată a ministrului Ion Ștefan.

PNL Vrancea speră ca toate aceste aspecte care țin de valori menite a fi puse în slujba cetății să conteze în ecuația desemnării viitorilor miniștri, iar numele lui Ion Ștefan să se regăsească în viitorul Guvern al României. 

Citiți în documentul atașat comunicatul de presă transmis de Departamentul Comunicare PNL Vrancea în format PDF


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.