Politică

(Update) Maricica Vrabie și Cornel Uluitu au demisionat din partidul Pro România filiala Vrancea

Ziarul de Vrancea
6 nov 2020 6417 vizualizări

Din informațiile Ziarului de Vrancea, candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean, dr ing Maricica Vrabie, și coordonatorul filialei județene a partidului, Cornel Uluitu, au demisionat din formațiunea politică înființată de Victor Ponta.

Conform surselor noastre, motivele demisiei celor doi țin de nemulțumirile acestora apărute după hotărârea de fuziune luată la nivel central între Pro România și ALDE.

De asemenea, stabilirea candidaturilor pentru alegerile parlamentare și impunerea - nu se știe pe ce criterii - a creatoarei de modă Nausica Mircea pe poziția nr 1 pe lista de candidați a Pro România pentru Camera Deputaților în județul Vrancea, nu fost considerată corectă de către cei doi politicieni.

Reamintim că dr. ing Maricica Vrabie s-a situat pe locul al III-lea în competiția pentru președinția Consiliului Județean Vrancea, candidând din partea Pro România la alegerile locale din 2020. Luând în considerare numărul de voturi obținute de dr. ing Maricica Vrabie în scrutinul din 27 septembrie 2020 și având în vedere faptul că aceasta a fost unul dintre candidații cu un număr important de voturi din bazinul electoral de pe partea stângă a alegătorilor din Vrancea, rezultă o concluzie ce nu poate fi ignorată. Candidatura Maricicăi Vrabie a jucat un rol important în înfrângerea lui Marian Oprișan în alegerile din 27 septembrie 2020.

  

Actualizare știre-05.11.2020 ora 9.00:Într-o postare pe contul de facebook Cornel Uluitu a făcut urmtoarele precizări :””Demisia mea a fost doar din funcția de coordonator județean, ca urmare a unor motive personale. (...) Sunt încă membru Pro România Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.