Politică

Oprişan: „S-a speculat că mi-ar fi cerut Viorica Dăncilă să fac un pas înapoi, că am o faţă mai veche, că aş fi baron. Poveşti!”

Ziarul de Vrancea
28 iun 2019 2243 vizualizări
Foto:hotnews.ro
Foto:hotnews.ro

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a dezminţit informaţiile din spaţiul public conform cărora Viorica Dăncilă i-ar fi cerut să facă un pas în spate: "Astea sunt poveşti de adormit copiii".

"Presa a speculat cel puţin o informaţie falsă, că mi-a cerut Viorica Dăncilă să fac un pas înapoi, că am o faţă mai veche şi că aş fi baron. Astea sunt poveşti de adormit copiii.

Sunt vicepreşedinte al PSD, am făcut multe lucruri bune, mai ales pentru oamenii din Vrancea", a spus el.

Întrebat dacă îşi doreşte o funcţie în viitor, el a răspuns: "Foaia de parcurs a oricărui politician rămâne deschisă".

Oprişan a completat apoi: "Acum vizez pacea, solidaritatea. Acum e important ca PSD să termine cu această stare de provizorat, apoi să ne vedem de programul de guvernare".

Citiți întreg articolul accesând titlul alăturat:M. Oprişan: S-a speculat că mi-ar fi cerut Viorica Dăncilă să fac un pas înapoi, că am o faţă mai veche, că aş fi baron. Poveşti!

Citiți și:Oprișan, despre Dăncilă: E o femeie cinstită și deșteaptă. Era terorizată de Liviu Dragnea 

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a declarat, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, că ar fi susținut-o pe Viorica Dăncilă la șefia PSD și dacă nu ar fi fost premier, pentru că este "o femeie deșteaptă, determinată și cinstită", dar care a fost terorizată de Liviu Dragnea.

„Dacă doamna Dăncilă nu ar fi fost premier al Guvernului României, vă spun că eu aș fi susținut-o dintr-un motiv foarte serios: e un politician serios, e o femeie cinstită. S-a eliberat de agreement-ul cu fostul șef al partidului, care o teroriza. Fiind o femeie deșteaptă și determinată, poate să facă lucruri bune pentru cetățeni”, a declarat Marian Oprișan.

 

Întrebat de ce a acceptat Viorica Dăncilă să fie terorizată de Dragnea, dacă este o femeie deșteaptă și puternică, Marian Oprișan a răspuns: „Nu se poate pune problema că l-a acceptat, eu cred că i-a fost impus. Nu vreau să intru în amănunte, dar știți că domnul Dragnea după pierderea alegerilor nu mai putea rămâne președinte al PSD”. 

Text informații:hotnews.ro

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.