Politică

Luminile de sărbători, aprinse la Odobești toată vara și toamna

Ziarul de Vrancea
2 nov 2019 2644 vizualizări

Consilierul liberal Mihai Sorin Opriș, președinte al PNL Odobești, acuză Primăria din oraș că a ținut aprinse tot anul luminile de sărbători, lucru care i se pare nefiresc: „La o ședință anterioară de Consiliu Local i-am atras atenția primarului Nicolaș că luminile de sărbători stau aprinse și mi-a răspuns că o să le închidă. Din păcate, nu s-a întâmplat asta. Eu cred că este vorba de bătaie de joc la adresa banului public. Ne facem și de râs... luminile de sărbători se aprind în decembrie, de Crăciun, atunci sunt sărbătorile. Nu vara sau toamna. Nici argumentul că au fost lumini folosite la evenimentul România 100 nu ține, deoarece este vorba de steluțe și globuri, se vede clar”, a precizat Opriș.

Referitor la punctul 9 al ordinii de zi a ultimei ședințe de Consiliu Local, Mihai Sorin Opriș a solicitat explicații cu privire la aprobarea utilizării unor sectoare de drum situate pe raza administrativă a orașului Odobești de către agenții economici care exploatează agregatele minerale din râul Milcov. Mai exact, Opriș a atras atenția că mașinile care cară pietriș din albia râului Milcov fac mizerie în oraș. Consilierul liberal a mai adăugat că nu i se pare normal să fie jignit în ședințele CL de către primar: „Uneori, domnul primar a folosit și un limbaj total nepotrivit la adresa mea. I-am spus lucruri care l-au deranjat, dar sunt lucruri reale”, a mai adăugat Mihai Sorin Opriș.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.