Politică

Lucrări de proastă calitate executate la modernizarea străzilor din Focșani prezentate de ministrul Ion Ștefan, primarului Misăilă

Ziarul de Vrancea
26 iun 2020 2521 vizualizări

Pe strada Albinei din Focșani au apărut gropi care pun în pericol mașinile care trec pe acolo, cu toate că aceasta stradă a fost recent reabilitată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.Într-o postare pe contul său de facebook ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Ion ȘTEFAN îi prezintă acest caz precizându-i două aspecte importante:”Pe astfel de lucrări nu se pot da bani, este clar!Cer remedierea de urgență a lucrărilor pentru a nu pune în pericol siguranța la trafic și sănătatea și integritatea oamenilor.”Prezentăm în continuare textul integral al postării și fotografiile care-o însoțesc.

”Stăm pe loc pentru că nu știu cine vine să râcâie cu bățul un centimetru de beton, ca să aibă motiv să spună că lucrările nu sunt de calitate”, spunea primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, în urmă cu o lună, deranjat că focșănenii îl critică pentru calitatea lucrărilor derulate în oraș. Mai mult, edilul mă acuza pe mine și pe cei din Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, care derulează PNDL-ul, că i-am fi pus ”bețe în roate” și că din cauza lui Ion Ștefan și a MLPDA nu poate avansa cu lucrările la străzi.

Singurele bețe pe care le putem vedea sunt crengile cu care sunt semnalizate gropile din carosabilul pe care Primăria Focșani ar trebui să îl modernizeze.

Văzând aceste imagini din Focșani, de pe strada Albinei, îl somez public pe edilul PSD să spună ce măsuri a luat pentru acest obiectiv de investiții care arată în mod clar că lucrările, deși nefinalizate, sunt departe de a fi la o calitate conformă, care să și permită ministerului vreo decontare a lucrărilor!

De asemenea, poate explică primarul PSD și la ce ”șicane” a fost supus din partea ministerului pentru că, din câte se poate observa, singurele capcane le pune chiar domnia sa, împreună cu constructorul, șoferilor și cetățenilor care locuiesc în zonă.

Pe astfel de lucrări nu se pot da bani, este clar!

Cer remedierea de urgență a lucrărilor pentru a nu pune în pericol siguranța la trafic și sănătatea și integritatea oamenilor.

A murit un om în Focșani după ce a căzut într-o groapă nesemnalizată a municipalității, nu cred că își mai dorește administrația PSD-Misăilă (și nimeni altcineva) astfel de tragedii!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.