Politică

Liviu Mălureanu, USR Vrancea, solicită autorităților publice comunicarea exclusivă în spațiul online

Ziarul de Vrancea
25 mar 2020 2306 vizualizări
Liviu Mălureanu membru USR Vrancea transmite un alt apel către autoritățile județene și locale pentru a comunica online. Cel puțin la nivel de autoritate nu există acest impediment, astfel încât ședințele să se poată desfășura fără alte riscuri și să se comunice transparent și cu cetățenii. În condițiile stării de urgență globală, foarte importantă ar fi colaborarea dintre autorități, fără conflicte politice, și să-și arate interesul real pentru oameni  și comunitate, nu pentru interese individuale, în aceste vremuri tragice.

Membrul USR Vrancea, Liviu Mălureanu, revine cu un alt apel către Consiliul Județean și cele 73 de consilii locale din Vrancea în aceste vremuri triste cu care se confruntă societatea. Autoritățile județene și locale trebuie să facă pasul către ONLINE. Întrunirile fizice unde participă între 20 și 40 de persoane, consilieri și personal de suport, nu sunt de bun augur în această perioadă. ”Solicit pe acestă cale Consiliului Județean Vrancea și lui Marian Oprișan să se coordoneze cu toate primăriile din județ în vederea achiziționării aparaturii necesare care să permită desfășurarea ședințelor de consiliu online precum și participarea cetățenilor la aceste ședințe în vederea adresării de întrebări, interpelări și petiții consilierilor locali și județeni”, a postat acesta tot în spațiul online.

Totodată, viitorul candidat la funcția de președinte al CJ Vrancea, din partea USR Vrancea, precizează că măsurile de comunicare online vor permite:

- Evitarea întâlnirilor fizice cu un număr mare de participanți și implicit evitarea riscului infectării cu virusul Covid-1;

- Posibilitatea întrunirii de urgență a consilierilor pentru a lua măsurile care se impun, în funcție de evoluția pandemiei;

- Posibilitatea cetățenilor de a adresa întrebări, interpelări și petiții consilierilor fără să fie necesară părăsirea domiciului. În aceste momente de grea încercare, cetățenii au nevoie să simtă sprijinul autorităților locale.

Riscurile inutile trebuie evitate! #VranceaOnline

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.