Politică

Liviu Macovei, președinte USR Focșani: „Primarul Misăilă continuă să-și bată joc de focșăneni, așa cum a făcut-o și Bacinschi”

Ziarul de Vrancea
18 ian 2020 3364 vizualizări

„Dacă trecem prin Piața Unirii sau Grădina Publică ne putem da seama ușor cam cât de tare și-au bătut joc de focșăneni primarii Bacinschi și Misăilă. De altfel, suntem convinși că focșănenii conștientizează acest adevăr”, transmite Liviu Macovei. 

„Să ne reamintim cum, în 2011, primarul Bacinschi a cheltuit vreo 8 milioane de euro din fonduri europene pentru refacerea zonei centrale a orașului. De bine ce au fost făcute lucrările, să nu afirmăm altceva tendențios, zona a început în scurt timp să se degradeze. Marele «moștenitor» al realizărilor lui Bacinschi, Cristi Misăilă, a continuat bătaia de joc pe bani publici. Edilul a cheltuit banii focșănenilor pe reparații și proiecte executate de mântuială sau, mai rău, pe promisiuni, studii de fezabilitate sau contracte oferite firmelor prietene.

Înlocuirea pavimentului din Piața Unirii este deja o rutină pentru administrația publică locală iar, în curând, așa cum se poate anticipa vizualizând aceste imagini, se vor demara proiecte de înlocuire a plăcilor de marmură proaspăt puse în Grădina Publică. De către cine credeți? Cel mai probabil de către aceeași firmă Sodaco, care înlocuiește pavimentul din Piața Unirii, asociată cu firma Iasicon în contractul de pavare cu marmură a aleilor din Grădina Publică.

Cei 500.000 de euro din bugetul local s-au făcut deja praf după nicio lună de la terminarea lucrărilor. Cam câți bani mai toacă oare administrația actuală pe pavimente care se sparg în fiecare zi? Romanii (a se citi locuitorii Imperiului Roman) se răsucesc deja în mormânt. Contemporanii nu sunt capabili să paveze o alee sau un drum care să reziste mii de ani. Doar câteva zile. Altfel cum s-ar putea justifica cheltuirea a sute de mii și milioane de euro? Așa gospodar, așa bătaie de joc! (Liviu Macovei, președinte USR Focșani, candidat din partea USR la Primăria Focșani).” 

Text informații+ foto:USR Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.